Хороскоп за днес, 24 март 2023


Хороскоп за днес, 24 март 2023
Снимка: iStock

Овен

През този ден ще се радвате на плодовете на вашите усилия през последните седмици. Това не значи да се отпускате, но може да си дадете моменти на слава.

Телец

Това е ден, в който ще ви предложат сериозно изкушение. Желанието ще е огромно, но се опитайте да мислите дългосрочно.

Вижте още: Тази зодия ще забогатее през пролетта на 2023

Близнаци

Този петък нищо, което блести, в действителност няма да изглежда толкова добре отвътре. Проверявайте нещата за подводни камъни. 

Рак

През този ден не бързайте да взимате решения. Сутринта ще сте в едно настроение, но вечерта - в съвсем друго. Мислете бавно.

Лъв

Този петък ще се характеризира със сменени чувства и нееднозначни събития. Заредете се с търпение и оптимизъм, за да преминете през всичко благополучно.

Дева

Днес е възможно да бъдете подложени на сериозни изкушения. Желанието ще е огромно, но най-добре е да съберете сили и да не се подавате на тях.

Вижте още: Какво я очаква всяка зодия през пролет 2023

Везни

През този ден отчитайте приликите и разликите между желаното и действителността. Няма да е във ваша полза да ги съчетаете неразумно.

Скорпион

Денят не е подходящ и за подписването на договори. Най-добре отложете новите начинания за по-благоприятни дни.

Стрелец

През този ден си позволете нещо свежо, цветно и уникално. Всяка промяна във външния ви вид ще се отрази прекрасно на настроението ви.

Козирог

Намесата в прическата днес ще е удачна. Подстригването ще ви помогне да укрепите здравето си. Ако се подстрижете днес, косата ви ще расте по-бързо.

Водолей

Днес съвсем спокойно ще можете да наваксате пропуснатото. Ако положите усилие - никой няма да разбере, че е имало изоставане. 

Риби

През този ден не се отдавайте на съжаление. Здравословният анализ включва хладнокръвното отчитане на фактите и планове за бъдещето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама