Хороскоп за днес, 25 август


Хороскоп за днес, 25 август
Снимка: iStock

Овен

Изобщо не сте отговорни за всички беди, които се случват по света. Бъдете по-снизходителни към себе си и се радвайте на живота.

Телец

Днес ще имате крещяща нужда от промяна. Като се почне през прическата, местоработата, та до местоживеенето. Помислете добре преди да действате.

Близнаци

Поискали сте съвет, но това което ви казват, не ви харесва. Имате пълното право да не приемате думите на другите, но не забравяйте да благодарите за отделеното време.

Рак

Понякога трябва да си вземем почивка, преди да е станало прекалено късно. Ако не се чувствате добре, не се колебайте да и тръгнете по-рано от работа.

Лъв

Днес ще ви е трудно да разбирате околните, а и те вас. Дано не ви предстоят сериозни задачи за изпълнение. Ако е възможно, отложете ги за другата седмица.

Дева

Тази сряда някой ще ви предложи сложен въпрос за решаване, който не е ваша работа. Вие, обаче, не сте на изпит и не сте длъжни да оправяте ничии проблеми.

Везни

Най-важните неща за изпълнение отметнете през първата част от деня. След обяд ще сте прекалено разсеяни и уморени за каквато и да било работа.

Скорпион

Противопоставянето на промяната няма да направи нещата по-лесни за приемане. Това е ден, в който да проявите вашата способност за адаптация.

Стрeлец

Спокойствието и премереността ще са най-важните ви качества през този ден. Не предоставяйте на никого удоволствието да ви извади извън нерви.

Козирог

Днес е добре да имате малко по-критично мнение за себе си. Прекалената самоувереност може да доведе до поредица от погрешни ходове от ваша страна.

Водолей

През този ден бъдете усмихнати и любезни, каквото и да се случва. Дори когато губим, трябва да бъдем на ниво. А разплата винаги има.

Риби

Днес може да бъдете измъчвани от усещането, че сте направили грешка. Прекалено критични сте към себе си и скоро ще се уверите във вашата правота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама