Хороскоп за днес, 25 декември 2022


Хороскоп за днес, 25 декември 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ден не се колебайте да прегръщате повече любимите си хора. Обещайте си да го правите по-често не само по празниците.

Телец

Тази Коледа ще се случат много чудеса за вас. Не забравяйте да благодарите от сърце и да споделите щастието си с любимите ви хора.

Близнаци

През този ден не пестете добрите думи за своите близки и приятели. Споделете красотата на чувствата си с тях.

Рак

През първия ден от Коледа нека спокойствието и хармонията станат ваши верни спътници. Не забравяйте да споделите обичта си с близките ви хора.

Лъв

Днес нека всичко, което правите, да ви носи удоволствие. Бъдете задружни и не забравяйте да предложите помощта си на близките ви.

Дева

През този ден бъдете верни на най-доброто от вас. Имате важна задача – да бъдете опора на близките си, не я забравяйте.

Везни

През този празничен ден дарете красота и уют на любимите ви хора. Направеното днес ще ви донесе много късмет.

Скорпион

Тази Коледа си дайте обещание и не се отказвайте от него. Направете план за негово изпълнение през годината.

Стрелец

Тази Коледа дайте повече възможност да останалите да ви покажат какво мислят и чувстват към вас. Ще останете приятно изненадани.

Козирог

Денят ще ви даде възможност да блеснете сред близките си с невероятните си идеи. Побързайте да реализирате някои от тях в близките дни.

Водолей

Тази Коледа си пожелайте нещо истински от сърце. То непременно ще се сбъдне особено ако е свързано с положителна промяна у вас.

Риби

Тази Коледа може да си помечтаете по-смело от обикновено. Ще бъдете приятно изненадани да видите колко много от нещата ще се сбъднат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама