Хороскоп за днес, 25 януари


Хороскоп за днес, 25 януари
Снимка: iStock

Овен

През този ден не се подавайте на изкушения, а мислете трезво. Много е важно да сте наясно с желанията си, реалните, не отлитайте прекалено далеч в представите си.

Телец

Днес не се пазарете с любимия ви човек - не само, че няма да спечелите, но и може да загубите. Понякога е време за компромиси. 

Близнаци

Денят няма да е от лесните. Ще срещнете трудности, но със сигурност притежавате ресурсите да се справите с тях. Бъдете упорити.

Рак

Този вторник наблегнете на това, което ще допринесе за разреждане на атмосферата. Гледайте да заобикаляте спорни въпроси. Рутинни занимания в голяма степен ще ви помагат да не мислите за глупости.

Лъв

През този ден е възможно да станете обект на завист. Опитайте се да игнорирате подобни прояви от страна на колеги и партньори.

Дева

Днес ще можете да разпознаете и да се възползвате от възможностите, които ви обещават нещо ново и перспективно. Това не значи да се разпилявате и да се хващате едновременно за много неща.

Везни

Този вторник не давайте воля на отрицателните чувства. Най-пагубна за вас ще бъде ревността. Замислете се дали наистина имате повод за нея.

Скорпион

Усмивката ви днес може да накара да се разтопи и най-железният човек. Не бързайте да убеждавате останалите в правотата си със прекалено силни доводи.

Стрелец

Задачата ви днес ще бъде да сте здраво стъпили на земята. Може да проявите повече скромност и реализъм.

Козирог

През този ден най-добре забавете темпото и намалете амбициите си. Иска ви се всичко да е по вашему, но точно сега това е невъзможно.

Водолей

Днес не попадайте в плен от илюзии. През деня имате сериозни задължения. Мечтите оставете вечерта.

Риби

През този ден се опитайте да свършите работата си сами и не се дразнете на забележките на околните. Посрещайте ги с усмивка и ще видите как намесите ще намалеят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама