Хороскоп за днес, 25 май


Хороскоп за днес, 25 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес очаквайте добро развитие на нещата, свързани с отношенията с чуждестранни партньори. Имате шанс за разрастване на бизнеса. Може да разчитате на обещаващи оферти и успешни преговори.

Телец

Денят е подходящ за поддържане и укрепване на вашите собствени позиции във фирмата и сред партньорите. Бъдете по-упорити при желанието за установяването на вашите условия.

Късметче за всяка зодия за 25 май

Близнаци

През този ден всичко, което спомага за личното ви развитие, ще е е изключително резултатно. Сега започва решителен период от вашата кариера.

Рак

Този понеделник ще имате шанс да направите много, за да затвърдите авторитета си. В работата има вероятност за заемането на по-висока позиция.

Любовно пожелание за 25 май според зодията

Лъв

Днес не е нужно да обсъждате много сериозно въпроси, свързани с бизнеса, освен с близки и надеждни партньори. Философското разбиране за живота ще ви позволи да постигнете блестящи резултати.

Дева

Днес не пренебрегвайте интересите на близките ви хора, ако те влязат в конфликт с вашите. Има въпроси, които е добре да се решават в обща полза.

Везни

Днес интелектът ви в едно със силите ще могат да реализират творческите ви проекти, които ще привлекат вниманието на други участници. Това вероятно ще доведе и до разрастване на бизнеса ви.

Зодиите, които ще открият любовта през юни

Скорпион

Днес си оставете няколко варианта за действие, ако се провали ваше пътуване с половинката ви. Възможно е промените да настъпят в последния момент.

Стрелец

Днес е време за действие за реализиране на идеите, които са чакали доста дълго време. Опитайте се да извлечете максимална полза от деня, а той ще ви я предложи в големи дози.

Изгледът от стаята влияе на психичното здраве

Козирог

Този понеделник бъде по-мили с партньора. Приемайте неговите грешки и му прощавайте. Всеки има ден, в който не е напълно себе си.

Водолей

Днес ще се разсеят ваши сериозни съмнения, свързани с партньора ви. На работното място са възможни обещаващи предложения и получаване на допълнителен доход.

6 грешки, които увреждат и дрехите, и пералнята

Риби 

Този понеделник не се опитвайте да изпреварвате никого. Темпото ви е точно, каквото трябва да бъде. Оставете другите да бързат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама