Хороскоп за днес, 25 ноември


Хороскоп за днес, 25 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не си позволявайте да се отпуснете. Рискувате да загубите контрол над важни дейности, който трудно ще си възвърнете.

Телец

Това е ден, в който може да се решите да кажете някои истини. Не бъдете изненадани, че ще има обидени, които ще поискат обяснения.

Близнаци

Предстои ви важен ден, в който да не пропускате шанса си за изява. Действайте уверено и с достойнство, показвайки най-доброто от себе си.

Рак

През този ден всичко, от което ще се нуждаете, е увереност. Не изпадайте в никакви крайности. Ако се изкушавате - най-добре се въздържайте от действия.

Лъв

Това е ден, в който да се въздържате от взимането на окончателни решения. Необходимо е да изчакате още известно време.

ТОВА СА НАЙ-НЕПРЕДВИДИМИТЕ ЗОДИИ

Дева

Този четвъртък можете да си позволите да сте малко по-старомодни. Няма нищо лошо в традициите и това от време на време да си ги припомняме и прилагаме.

Везни

Днес ще сте изключително любезни. Нека това работи само във ваша полза. Не позволявайте да ви манипулират.

Скорпион

През този ден рискувате да попаднете в прекалено досадна ситуация. Опитайте се да се измъкнете навреме от неприятен разговор.

Стрелец

Днес много ще зависи от вашите решения, така че трябва да се опитате да подходите към тях с най-голяма отговорност. Уверете се, че сте готови да се сблъскате с всеки проблем, пред който се изправите.

Козирог

Това е ден, в който да сдържате поривите си да кажете всичко, което мислите. Идеите ви още не са съвсем узрели, за да бъдат представени.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ЖИТЕЙСКИ ПРИНЦИПИ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Водолей

Този четвъртък е по-добре да ограничите времето за комуникация с всеки до минимум. Това важи особено за роднините. В противен случай шансовете да се скарате с тях са големи.

Риби

Днес не е нужно да мислите за утрешния ден. Настоящето ще изисква твърде много внимание и енергия. Денят ще бъде труден, но ползотворен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама