Хороскоп за днес, 26 август


Хороскоп за днес, 26 август
Снимка: iStock

Овен

През този ден може да си спомните за ваша стара любов. Не си мислете, че сте загубили кой знае какво само защото онзи ден сте се скарали с половинката си. 

Телец

Денят ще ви донесе изненада. Ситуацията у дома ще се промени. Повечко време ще ви трябва, за да видите ползата от цялата промяна. В един момент ще е добре да си го признаете.

Ето кои са 6-те най-гъвкави зодии

Близнаци

Денят обещава да бъде успешен, особено ако се занимавате с творческа и интелектуална работа, които изискват много ентусиазъм и енергия. Нито едно от двете днес няма да ви липсва. Това е един от дните, който ще запомните.

Рак

Днес е най-добре да прекарате деня в компанията на приятели. Ако това не е възможно, поне поговорете подробно с някой от тях. В края на деня може да срещнете ваша стара любов и да си припомните отминалите чувства със сериозна досада.

Любовно пожелание за 26 според зодията

Лъв

В този ден е предназначен за това да се погрижите добре за здравето си. Пролетната умора взима своето. Наблегнете на повече естествени витамини под формата на плодове и зеленчуци.

Дева

През този ден се погрижете добре за себе си. Не си позволявайте никакви волности с храната, не опитвайте нови ястия. Нека водата с лимон да бъде задължителна част от храненето ви.

Везни

Днес ваш близък човек ще има нужда от вашата помощ и подкрепа, а не от подозрения. Дайте всичко от себе си и ще спечелите ценен приятел.

Късметче за всяка зодия за 26 август

Скорпион

През този ден съществува голям риск от това да се скарате с някого. Бъдете максимално дипломатични и толерантни.

Стрелец

Днес не подценявайте интуицията си. Ще усетите в себе си детективски умения и е възможно да разкриете някакви тайни. Не забравяйте обаче, че тайните са за това, за да бъдат пазени.

Козирог

Ако през този ден започнете да виждате света в прекалено сиви тонове, опитайте се да си спомните, че съществуват и други цветове. Това ще стане с по-ранно излизане от офиса и среща с приятели.

Зодиите, които ще спечелят много ПАРИ през септември

Водолей

Този петък не взимайте важни решения. От една страна всичко може да мине благополучно, но от друга може тези отношения да влязат в ледников период за неопределено време.

Риби

Днес ще получите заслужено признание. Положили сте много усилия, така че заслужавате всяка похвала. Може да пропуснете излишното празнуване и да продължите в същата посока.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама