Хороскоп за днес, 26 декември


Хороскоп за днес, 26 декември
Снимка: iStock

Овен

Тази неделя е добър ден за това да помислите да поемете в нова насока. Каквото е било - било, но не позволявайте да затънете в миналото.

Телец

Днес е време да помислите за парти или друг вид незабравимо преживяване с приятели. Не се колебайте да прилагате по-необикновени идеи за забавление.

Близнаци

Тази неделя бъдете оптимисти. Имате много поводи за това. Само трябва да се огледате и да ги откриете къде са се скрили.

Рак

Това е ден, в който да се поглезите. Независимо от мнението на околните, имате нужда от глътка въздух и тя ви е необходима час по-скоро.

ТЕЗИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ ЩЕ СЕ ОБИЧАТ ВЕЧНО

Лъв

Тази неделя не се доверявайте сляпо на това, което чувате, дори да е от близък човек. Щом не сте видели нещо с очите си - нямате сериозна причина да му вярвате.

Дева

Това е ден, в който да не робувате на планове. Правете каквото ви хрумне на момента. Ако се появи по-амбициозна идея, отложете я за друг ден.

Везни

Днес не отстъпвайте от желанията си. Сега е моментът да ги осъществите - не го пропускайте! 

Скорпион

Тази неделя не търсете под вола теле. Оставете другите да се оправят сами и потърсете своя начин за забавление. Отървете се от желанието да контролирате всичко.

Стрелец

Днес споделете притесненията си с близкия ви човек. Дори да не намерите решение на въпросите веднага - със сигурност ще ви олекне и може да се окаже, че нещата не са толкова черни.

Козирог

Тази неделя ще откриете нещо, което отдавна сте търсили. Друг път бъдете по-внимателни и дръжте любимите си неща до себе си.

Водолей

Днес ще сте щастливи от нещата, които имате. Бъдете сигурни, че ви очакват още много придобивки. Само да имате търпение. 

Риби

Тази неделя не отхвърляйте подадена ръка. Може да не приемате всичко, което ви се предлага, но поне демонстрирайте уважение към човека отсреща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама