Хороскоп за днес, 27 декември 2022


Хороскоп за днес, 27 декември 2022
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник ви предстои да изживеете истинска буря от чувства, съмнения и емоции. Едно нищо и никакво съобщение може да преобърне сърцето ви.

Телец

Днес ще трябва да разчитате предимно на своите собствени сили. Само вие сте в състояние да намерите най-вярното решение, така че не се оглеждайте за помощ.

Близнаци

Очаква ви един по-различен ден. Още от сутринта ще видите мъничките хубави неща, които ви се случват. Много е важно да ги отчете и да отвърнете със същото.

Рак

Очаква ви ден, изпълнен с приятни мигове. С каквото се захванете днес ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Лъв

Още от сутринта ви очакват много приятни занимания и вие го усещате. Бъдете внимателни с електрическите уреди и проверете дали сте изключили каквото трябва.

Дева

Днес е възможно да ви бъде отправена известна критика. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо, най-добре е да си признаете, че сте сгрешили.

Везни

Днес звездите ви съветват да се вслушвате много по-внимателно към съветите, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и приятели. Сега не сте толкова силни, че да се справите с всички сами.

Скорпион

Това е добър ден за планиране на почивка зад граница. Смело избирайте  и внимателно проверявайте начините за мечтаната екскурзия.

Стрелец

Още сутринта бележете деня с малка промяна. Ако не ви хрумне веднага, ще имате време до обяд, за да помислите какво точно да бъде това, но след това започнете да действате.

Козирог

Днес е ден, в който е добре да не споделяте своите идеи и мисли. Рискувате да нараните някого и да не може да върнете времето назад.

Водолей

Този вторник ще ви поднесе много слънце и ново запознанство. Във финансово отношение бъдете внимателни и разумни. Скоро ще имате друг повод за харчове.

Риби 

Това е добър ден за разчистване на сметки. Отдайте дължимото на тези, от които сте взели. Намерете начин да направите и добро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама