Хороскоп за днес, 27 февруари


Хороскоп за днес, 27 февруари
Снимка: iStock

Овен

През този ден добре ще ви се отразят пътешествията или просто самотна разходка. Това ще ви помогне да избегнете илюзиите и изкушенията.

Телец

Днес е добър ден за комуникация с роднини, за семейни тържества. Благоприятен период за укрепване на емоционалните ви връзки.

Близнаци

Тази неделя просто ще надминете себе си. Също така ще имате шанса да се освободите от някои дългове, както в буквалния смисъл на думата, така и в преносния.

Рак

Днес се убедете, че не е толкова трудно, а дори е и приятно да започнете деня с гимнастика и по-динамична музика. Не забравяйте за закуската.

Лъв

Днес не бъдете прекалено щедри. Някой ще се опита да злоупотреби с търпението и добрината ви. Не го позволявайте.

Дева

Тази неделя бъдете внимателни. Рискувате да загубите нещо важно. Дръжте вещите си под око и проверявайте дали сте взели всичко необходимо със себе си.

Везни

Днес ви очакват много романтични мигове с любимия човек. Насладете им се.

Скорпион

През този ден може да срещнете стар познат. Не бързайте да му разкривате всичко за себе си. Дайте си време да видите колко се е променил.

Стрелец

През този ден може да срещнете стар познат. Не бързайте да му разкривате всичко за себе си. Дайте си време да видите колко се е променил.

Козирог

През този ден много ще ви се иска да поглезите някого. Ако си имате половинка това, може би ще е най-глезеният човек. Бъдете умерени. Дали често може да бъдете такива?

Водолей

Днес обърнете внимание на всички малки и досадни неща, които сте игнорирали, защото сте били прекалено заети. Сега ще имате време да им обърнете нужното внимание с удоволствие.

Риби

Тази неделя между вас и половинката ви ще има невероятна хармония. Може да откриете нови съвместни занимания. Подарявайте си по-често такива моменти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама