Хороскоп за днес, 27 май 2023


Хороскоп за днес, 27 май 2023
Снимка: iStock

Овен

През този ден ще разберете колко важно са честите разговори с приятелите. Не забравяйте, че те винаги ще са готови да ви помогнат.

Телец

Тази събота ще получите помощ от най-невероятно място. Бъдете искрени и честни със себе си и близките си, за да започнете нов етап от отношенията си.

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 27-28 май 2023

Близнаци

Това е ден, в който у вас може да се прояви стремеж да избегнете проблеми и да избягате от отговорност. Добър вариант е да отложите нещата.

Рак

През този ден ще ви се иска всички да са като вас. Това не е възможно. Свалете летвата - намалете очакванията от другите.

Лъв

През този ден рискувате да бъдете заблудени по важен въпрос. Не се подавайте на увещания и обещания. Останете верни на интуицията си.

Дева

Това е ден, в който да търсите новото. Само така ще може да постигнете желаното във вашата връзка. В никакъв случай не бъдете старомодни.

Везни

През този ден малко неща ще ви се струват вероятни. Съдбата ще опровергае съмненията ви и вие много скоро ще се почувствате щастливи.

Вижте още: Голяма изненада очаква тези 2 зодии до края на май 2023

Скорпион

Тази събота всичко ще ви е много скучно и досадно. Ако искате разнообразие - осигурете си го сами. Не чакайте това от другите.

Стрелец

Това е ден за забавления и по-лежерен поглед върху живота. Уморени сте от сериозни неща и е време да се забавлявате.

Козирог

Това е ден, в който да сте внимателни с вещите си. Бъдете отговорни към по-скъпите предмети. Съществува риск от загуба или кражба.

Водолей

През този ден заложете на скромността. Предстои ви общуване, което ще е на съвсем друго ниво и външността ще е без значение.

Риби

През този ден вашите очаквания може да се разминат с тези на останалите. Помислете дали давате достатъчно, за да получите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама