Хороскоп за днес, 28 януари


Хороскоп за днес, 28 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден е добре да се замислите сериозно за грешките си. Да ги признаете - няма да е достатъчно. Ще трябва да се постараете да не ги повтаряте.

Телец

Този петък ще сте склонни да мислите абстрактно и ще ви се губи рационалната логика. Затова се въздържайте от важни стъпки и взимането на решения.

Близнаци

Днес всякакви въпроси, свързани с администрация, ще протекат бързо и лесно. Това е моментът да придвижите дела в тази сфера.

Рак

Възможни са неразбирателства с партньора. Днес просто ще говорите на непознати езици. Избягвайте изясняването на важни въпроси. 

Лъв

Днес рискувате да изпаднете в нелепа ситуация. Преди да попитате нещо проверете дали вече не сте задавали подобен въпрос, за да не изглеждате глупаво.

Дева

През този ден може да направите непоискано добро. Това няма да донесе очаквания резултат. Помислете, преди да се решите на крачката.

Везни

Днес не потъвайте в самообвинения. Направили сте всичко както трябва и по правилата. Това, че някой не е доволен, не е ваш проблем.

Скорпион

Този петък бъдете по-отзивчиви към проблемите на другите. Прекаленото настояване никога не води до кой знае колко добри и дълготрайни резултати.

Стрелец

През този ден в никакъв случай не се претоварвайте. И най-малкото напрежение ще ви се отрази прекалено зле и ще влоши резултатите ви.

Козирог

Днес не поставяйте другите много под себе си. Животът е кръговрат и никога не знаем кога и от коя страна на нещата ще се окажем.

Водолей

Този петък не обръщайте внимание на дребните постъпки на хората с недостатъчно големи души. Важното е вие да сте на ниво и нищо друго няма значение.

Риби

През този ден имайте повече вяра в себе си. Каквото и да ви говорят, ако интуицията ви подсказва, че нещо не е наред - доверете ѝ се.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама