Хороскоп за днес, 28 октомври 2022


Хороскоп за днес, 28 октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ден си отваряйте очите. Напълно възможно е да срещнете любовта. Засега се заемете с всичко онова, което сте изоставили покрай търсенето на него или нея

Телец

Началото на деня няма да е особено вдъхновяващо. До обяд имате шанса да възвърнете усмивката си и да не навредите сериозно на важни за вас отношения.

Близнаци

Днес се въздържайте от предприемането на решителни крачки и взимане на важни решения. Ще бъдете прекалено възприемчиви към съветите на други и рискувате да се подадете на тяхното влияние.

Любовно пожелание за 28 октомври 2022 според зодията

Рак

Това е ден, в който да си дадете сметка самите вие какво искате и от какво имате нужда. Не е моментът да се съобразявате с другите, защото много скоро може да усетите много остра липса на важни за вас емоции.

Лъв

Днес проявете повече търпение. Съвсем близо сте до момента, в който повечето недоразумения между вас и партньора ви ще бъдат преодолени и ще може да се наслаждавате на хармонията между вас.

Любовен уикенд хороскоп за 29-30 октомври

Дева

Истината винаги има няколко страни. Помислете над това и се опитайте да видите нещата под друг ъгъл. Ще се почувствате по-добре.

Везни

Този петък не оставяйте без отговор и благодарност желанието за помощ от страна на ваши близки. Те наистина се притесняват за вас.

Скорпион

Денят е подходящ за творчество. Ще бъдете изпълнени с енергия и идеи, които ще ви тласкат напред и ще ви помогнат да предизвиквате възхищението у околните.

Това е зодията, която ще получи предложение за брак през ноември 2022

Стрелец

Колкото и да не ви свърта, това не е ден за начинания. Отвлечете вниманието си с нещо приятно, за да не направите някоя беля.

Козирог

Неочакваните срещи, които ще имате днес, ще ви изпълнят с позитивизъм, който ви е много необходим точно сега. Бъдете отворени към нови идеи и предизвикателства.

Късметче за всяка зодия за 28 октомври 2022

Водолей

Този петък не обръщайте прекалено внимание на  недостатъците ви. Всеки ги има и вашите не са повече от тези на другите.

Риби

Настъпва време за учене. Дори да сте завършили отдавна, помислете с какво бихте могли да попълните знанията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама