Хороскоп за днес, 29 декември 2022


Хороскоп за днес, 29 декември 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ден бъдете внимателни. Ваша дума може да нарани някого, а обяснението само ще влоши положението.

Телец

Попътният вятър е хубаво нещо, но няма как да е винаги на наша страна. Използвайте безветрието, за да видите по-добре какво е положението на нещата.

Близнаци

Този четвъртък не участвайте в нежелани разговори. Някои от тях може да развалят празничното ви настроение за много дни напред.

Рак

През този ден ще осъзнаете, че имате повече, отколкото очаквате. Важно е да проявите благодарност и смиреност.

Лъв

Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било - било. Насладете се на остатъка от почивните дни и релаксирайте максимално.

Дева

Може да се поглезите с ваше кулинарно постижение. Не се хвалете много, за да не станете основният човек, отговарящ за готвенето.

Везни

Днес ще намерите отговора на важен въпрос в себе си. Другият път не губете време да се оглеждате, а отново се допитайте до интуицията ви.

Скорпион

Този четвъртък не съобразявайте с всичко, което другите искат от вас. Преценете добре силите и нервите си, за да не избухнат конфликти.

Стрелец

Днес ще спечелите нов приятел. Не бързайте да разкривате всичко за себе си отведнъж. Оставете теми за разговор и да в бъдеще.

Козирог

През този ден бъдете по-смели от обикновено. Очаква ви една любов, която не би могла да изживеете отново в бъдеще.

Водолей

През този ден много неща ще станат явни. Само вие няма да сте изненадани. Това ще ви спечели уважение и повишаване на авторитета.

Риби

Оставете си място за чудеса. Сега ще имате толкова силна нужда от тях. Оставете да ви се случват, не се месете, не поправяйте нищо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама