Хороскоп за днес, 29 октомври 2022


Хороскоп за днес, 29 октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

Днес си оставете няколко варианта за действие, ако се провали ваше пътуване с половинката ви. Възможно е промените да настъпят в последния момент.

Телец

Днес не пренебрегвайте интересите на близките ви хора, ако те влязат в конфликт с вашите. Има въпроси, които е добре да се решават в обща полза.

Близнаци

Тази събота не се опитвайте да изпреварвате никого. Темпото ви е точно, каквото трябва да бъде. Оставете другите да бързат.

Рак

Това е ден, в който ще трябва да отстъпите лидерството. Днес вие ще изпълнявате нечия роля. Не се отчайвайте – няма да е за дълго.

Лъв

Денят ще ви дари с прекрасно настроение. Не позволявайте да си отиде. Днес няма да има събития, които да си струва да се ядосвате за тях.

Дева

Планетата на любовта ще заеме много добра позиция към няколко планети, което значително ще подобри връзката ви. Необвързаните Деви имат шанс за интересни срещи.

Везни

Очакват ви забавни моменти. Някои от тях ще бъдат породени от грешка или объркване. Подходът с чувство за хумор ще намали значително щетите и дори ще ги превърне в позитиви.

Скорпион

Днес не доверявайте мислите, които са ви посетили. Напълно възможно е да са мимолетни и да не отразяват строгата ви позиция. Изказани, обаче, може да не бъдат забравени от някого и да оставят погрешно впечатление.

Стрелец

Някои от обвързаните представители на зодията ги очаква пътуване. Възможни са проблеми по отношение на постигането на дългосрочните ви цели.

Козирог

Имате добри шансове да се радвате на повече приходи. Ако сте необвързани, може би надеждите ви за някого от миналото ще се обновят.

Водолей

Това е ден, в който да покажете, че можете да бъдете различни - т.е. по-сдържани и търпеливи. Това ви държане ще бъде възнаградено.

Риби

Тази събота няма да ви е лесно да устоите на множеството изкушения. Преди да се втурнете към тях помислете за последиците.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама