Хороскоп за днес, 3 декември


Хороскоп за днес, 3 декември
Снимка: iStock

Овен

Това е ден, в който нещата може да се объркат. Подгответе си допълнителни варианти за действие и не се подавайте на отчаяние.

Телец

През този ден рискът от грешка не е изключен. Проверявайте резултата от действията си по няколко пъти. Пазете парите си.

Близнаци

Това е ден, в който на преден план ще излязат въпроси, свързани с финансовото ви положение. Бъдете разумни и далновидни.

Рак

Този петък ще получите помощ, на която не сте се надявали. Много вероятно е ваш познат да се превърне в истински и незаменим приятел.

Лъв

Денят ви обещава трудни, но не и непосилни задачи. Няма да ви се падне нещо, с което не може да се справите. Имайте повече вяра в способностите си.

НАЙ-МОЩНИТЕ ЗОДИИ

Дева

Предстои ви промяна, която очаквате отдавна. Сякаш желанието ви вече не е толкова силно. Това не е така, изчакайте да направите първата крачка и вдъхновението ще се върне.

Везни

Днес задълженията ще валят едно след друго. Имайте готовност за ден, в който трябва да проявите изключителна активност.

Скорпион

Този петък ще може смело да заявите чувствата си. Оставете завесата да падне. Няма какво да губите. Само ще разберете важни отговори.

Стрелец

През този ден не се подавайте на манипулации. Състраданието е хубаво нещо, но трябва да се имат предвид и реалните факти.

НАЙ-КРЕАТИВНИТЕ ЗОДИИ

Козирог

През този ден не се подавайте на тъжни мисли. Тяхната сила през деня ще е голяма, затова направете всичко възможно, за да ги замените с надежда.

Водолей

Това е ден, който ще промени живота ви. Ще получите нещо наистина безценно. Проявете необходимата отговорност и благодарност.

Риби

През този ден ще направите толкова много неща, колкото не са се събирали през последните месеци. Подкрепете с много вяра, усмивки и добронамереност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама