Хороскоп за днес, 3 февруари


Хороскоп за днес, 3 февруари
Снимка: iStock

Овен

През този ден не се сърдете на другите, погледнете реално поведението си. Имате някои пропуски, които отдалечават останалите от вас.

Телец

Този четвъртък запазете мнението за себе си. Първо, другите ще са прекалено заети със себе си и второ – мнението ви може да претърпи промени.

Близнаци

Днес ще изпитате неимоверно желание да останете насаме със себе си. Но за добро или зло, няма да ви се получи.

Рак

Това е ден, в който трябва да определите правилата. Сега е важно да сте максимално ясни, но и да не губите надежда, че нещата ще се случат така, както ги искате.

Лъв

Денят предполага да се пазите от взимането на важни решения. Не бъдете прекалено припрени или сурови. Заложете на смирението.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ЗАБОГАТЕЯТ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Дева

Много е важно да изберете само едно от всичките неща, които желаете да се случат днес. Отлагането във времето ще е минимално, така че не се ядосвайте много.

Везни

Не може да си затваряте очите за важните неща. Не спирайте да се опитвате да се поставяте на мястото на другите и да правите всичко възможно, за да сте по-добри.

Скорпион

Възможно е да се случи някакво недоразумение с ваш стар познат или приятел. Не бързайте да се сърдите, нито пък да се ядосвате. Скоро ще ви мине.

Стрелец

През този ден всичко, с което се захванете, ще се получава по най-добрия начин. Логиката ви ще е желязна, а изборът на момент за действие – възможно най-точният.

Козирог

През този ден ще ви е необходимо много малко усилие, за да изпълните планираното. Може да ви остане време и за още подвизи.

Водолей

През този ден ваша тайна може да стане известна на ваши близки. Ако няма от какво да се срамувате - не правете драми.

Риби

Този четвъртък ще ви е трудно да се концентрирате. Ако имате възможност, най-добре се отдайте на почивка. Няма да сте силни в работата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама