Хороскоп за днес, 3 юли


Хороскоп за днес, 3 юли
Снимка: iStock

Овен

Тази неделя не се насилвайте да правите неща, които не са ви приятни. Както е казал народът - насила хубост не става, а и не бива.

Телец

Тази неделя ще бъдете под прицел на нечии думи. Сложете си бронежилетка и не допускайте дълбоки наранявания.

Близнаци

Ваша грешка може да изплува на повърхността. Колкото повече бягате от нея, толкова по-силни ще са последиците. Понякога се налага да се направи извинение.

Рак

Днес ви очакват интересни открития за вас самите. Ще откриете дейност, която ви носи огромно удоволствие, но до скоро сте пренебрегвали. Отделете ѝ повече време.

Лъв

Тази неделя ще ви изненада с приятни събития. Новините ще валят една след друга и коя от коя по-хубави.

Дева

Денят ви е даден, за да намерите нови хоризонти за себе си. Още днес пред вас може да се открие възможност за смяна на работното място или тотална смяна на попрището.

Везни

Денят ви е приготвил не малко изненади. За днес се падат най-тежките ви отговорности, затова се пригответе още от сега. Важното е да бъдете себе си.

Скорпион

Този ден ще ви предложи такива главозамайващи занимания, че ще ви е трудно да се ориентирате къде точно се намирате. Събирайте впечатления!

Стрелец

Денят ще изиска от вас повече активност в личен план. Сега е моментът да направите онова признание, за което все не ви достига кураж.

Козирог

Някои от представителите на знака ще бъдат заети с обновяването на дома си или уреждането на нещата с ново място за живеене. Не залагайте на тъмни цветове в интериора.

Водолей

Задачата ви за днес е да намерите себе си. Още от сутринта направете плътен график на приятни занимания, които ще ви накарат да се чувствате щастливи.

Риби 

Тази неделя бъдете по-благосклонни към себе си. Не си правете труда да преодолявате себе си. Научете се да се обичате! 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама