Хороскоп за днес, 31 май 2024


Хороскоп за днес, 31 май 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 31 май 2024, според зодията

Овен

Хората в добро настроение ви правят раздразнителни. Предизвикателство е да бъдете щастливи, когато има толкова много тревожни проблеми. Дайте си почивка и се отдръпнете от новините. Стойте далеч от социалните медии за няколко часа. Наситете се с филми, музика и книги, които повдигат духа ви. Въпреки че не сте от хората, които заравят главата си в пясъка, този подход понякога е по-здравословен.

Телец

Ресурсите, които желаете, са налични, но само ако се отворите към изобилието. Вместо да проверявате банковия си баланс или да се вманиачавате по сметки, представете си сцени, които ви предават изобилие. Мощна река, поле с цветя, овощна градина, пълна с плодове… Вселената е пълна с примери за огромен просперитет. Докоснете се до тази идея, така че парите, които желаете, да се върнат обратно в живота ви.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ЮНИ 2024

Близнаци

Когато сте разстроени от себе си, най-лошото нещо, което можете да направите, е да се впуснете в строг режим. Това е моментът да практикувате нежна грижа за себе си. Това може да бъде под формата на спане до късно, спа, купуване на цветя, използването на парфюм, който сте запазили за специален повод, или нещо друго, което ви кара да се чувствате ценени. Внимавайте и за начина, по който говорите сами на себе си. Разменете критика за пищни похвали.

Рак

Раци, след като преминете през токсично взаимодействие, вие сте готови за почивка. Чувствайте се свободни да се отдръпнете от социалните медии, семейна драма или работен конфликт. Ако това означава да отмените участие в последния момент, направете го. Няма причина да се подлагате на нездравословна ситуация. Чувствително създание като вас трябва да се оттегли в черупката си, когато се чувства уязвимо. След като се възстановите, ще се върнете с отмъщение.

Лъв

Винаги сте били страстни за вашите харесвания и нехаресвания. Понякога вашите предпочитания са толкова специфични, че е трудно да срещнете хора, които ги споделят. Когато това се случи, можете да се почувствате изолирани. Вместо това насочете вниманието си навътре. Водете въображаеми разговори с новия си най-добър приятел. Това ще ви направи магнетични за информирани хора, които ценят вашия вкус и ви разбират.

Дева

Колкото и приятелски настроени да сте, някой изглежда непроницаем за вашия чар. Устоите на изкушението да спечелите този човек. Вместо това насочете вниманието си към дейност, която храни духа ви. Нищо не е по-привлекателно от някой, който има завладяващ личен живот. Не се изненадвайте, когато човекът, когото се опитвате да впечатлите, започне да се насочва към вас. В този момент може дори да престанете да се интересувате повече от него.

Везни

Имате чувството, че хората умишлено ви разбират погрешно. Без значение колко пъти показвате на колега да изпълни задача или казвате на партньора си как да зареди съдомиялната машина, те се държат така, сякаш получават нова информация. Уморихте се да играете на тези игри. Спрете да бъдете милостиви и започнете да налагате справедлив гняв. Не трябва другите да очакват, че вие ще свършите цялата работа.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 30 и вижте късметчето си за ЮНИ 2024

Скорпион

Скорпиони, един от вашите любовни езици е получаването на подаръци. Когато другите са скъперници с привързаността си, вие се задействате. Коригирайте проблема, като потвърдите, че сте секси, мили и добродетелни. Подарете си похвалата и благодатта, за които жадува вашето его. След създаването на този нов път, привързаността, която търсите, ще се върне.

Стрелец

През този ден романтиката ще бъде във въздуха. Пригответе се за много топли и споделени моменти с вашия партньор. Може да е последният ден на месец май, но може да се превърне в началото на нещо много прекрасно за вашата връзка. Както се казва - очаквайте неочакваното. Отворете сърцето си и хубави неща ще ви се случат.

Козирог

Не получавате облагите, които заслужавате на работа. Това е така, защото винаги сте отлични в работата си. Докато шефовете ви не бъде принудена да платят колкото струвате, те ще продължат да ви приемат за даденост. Време е да поискате повишение или допълнителен платен отпуск. Изработете стратегия и се подгответе да подкрепите всякакви ултиматуми. Може да се окажете в по-добра позиция до 6 юни, благодарение на Новолунието.

Водолей

Водолеи, напоследък имате чувството, че носите тежестта на света на раменете си. Въпреки че е трудно да си признаете, тайно искате да бъдете бебе. Отслабнете защитите си и помолете най-добрия си приятел за прегръдка. Накарайте партньора си да ви донесе закуска в леглото. Приемете предложението на колега да поеме някои от вашите задължения. Никога не се страхувайте; няма да загубите уважение, че сте уязвими. Напротив, хората ще приветстват тази по-мека ваша страна.

Риби 

Въпреки че е естествено да искате да споделите прекрасни новини с най-близките си, има хора, които не могат да се радват за другите. Бъдете по-селективни към вашите довереници. Ако сте заобиколени от циници и скептици, разширете социалния си кръг. Присъединете се към група или вземете курс, който е посветен на тема, която ви носи радост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама