Хороскоп за днес, 4 декември 2022


Хороскоп за днес, 4 декември 2022
Снимка: iStock

Овен

През този ще може да спечелите истинско приятелство. Бъдете такива, каквито сте и ще имате дълготрайна връзка.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще получат признание от любимия човек. Ще се радвате да чуете, че за него или нея, вие сте истински духовен партньор.

Близнаци

Това е ден, в който да се доверите на интуицията си. Важно е да вярвате в доброто развитие на нещата и да не се подавате на меланхолия.

Рак

Ще се радвате на душевна връзка и съвсем не трябва да ви изненадва това усещане. Ако сте необвързани, но някой е привлякъл вниманието ви, опитайте се да не насилвате събитията.

Лъв

Днес ще може да научите всичко, което искате. Не е сигурно, че това ще ви направи щастливи, но пък може да сте сигурни, че знаете истината.

Дева

Очаква ви ден на лични постижения и открития за самите вас. Информацията ще ви е полезна и в известна степен ще ви даде криле да започнете дейност, за която до момента сте изпитвали колебания.

Везни

Днес се придържайте към рутинни и добре познати дейности. Въздържайте се от взимането на решения и изживявайте емоциите си вътре във вас. Физическата активност ще ви спаси от напрежението.

Скорпион

Днес от вас ще се изисква повече толерантност и разбиране. Не се сърдете на желанията на другите, то е защото искат да са по-близо до вас. В противен случай може да се стигне до раздяла.

Стрелец

Тази неделя не спестявайте истината да приятелите си. Все пак се опитайте да не бъдете лошият вестител и да не всявате прекалена паника.

Козирог

Днес не се подавайте на чужди влияния и не изпадайте във възторг от нечии грандиозни планове. Ако се хванете на това хоро, ще е много трудно да го напуснете, когато пожелаете.

Водолей

Откритите разговори с любимия човек може да не са ви особено приятни, но те са необходими. Трябва да преразгледате вашите интереси, цели, перспективи, разногласия.

Риби

Тази неделя ще разберете, че колкото по-често си повтаряте ситуацията, която не разбирате, толкова повече тя ще се изяснява. Не се колебайте да използвате този метод, за да си помогнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама