Хороскоп за днес, 5 май


Хороскоп за днес, 5 май
Снимка: iStock

Овен

Днес не давайте непотърсен съвет или мнение. Може да се опитат да ви въвлекат в игра, от която ще ви е трудно да излезете чисти. Пазете авторитета си.

Телец

През този ден бъдете пределно ясни в желанията към партньора ви. Неразбирателството може да е резултат от некачествено общуване, а не на нежелание от негова страна.

Близнаци

Този четвъртък бъдете сигурни в действията си, за да постигнете максимален резултат. Увереността ви ще е половината от успеха ви. Не сваляйте усмивката от лицето си.

Рак

Това е ден за творчество или досег с изкуството. Не си отказвайте в никое желание, свързано с тази сфера. Може да си позволите и нов красив предмет за дома.

Лъв

Днес бъдете сигурни, че и колегите ви искат нещата да се получат. Ако имате разногласия, седнете и обсъдете гледните точки. В разговора ще се появят брилянтни идеи.

Дева

Кратък, но важен разговор ще внесе настроение и надежда в деня ви. Дръжте телефона до себе си, за да не го пропуснете.

Везни

Днес не се оглеждайте какво имат другите. Самите вие притежавате много повече от повечето хора при това не какво да е. Време е да го оцените.

Скорпион

Денят предполага сбъдването на ваши намерения. Това ще изисква много усилия и време, но цената на инвестицията ще си заслужава. Не се щадете!

Стрелец

Това може да е запомнящ се за вас ден. Отдавна мечтаете за едни отношения и сега може да ги реализирате точно по ваш вкус и цвят.

Козирог 

Днес сами трябва да се погрижите за благополучието си. Много е важно да се спрете върху една единствена цел, за да не се разсеете.

Водолей

Посветете деня на научаването на нещо ново. Дори на пръв поглед да ви се струва, че няма какво да извлечете от информацията – скоро ще разберете, че това не е така.

Риби 

Днес бъдете по-уверени в себе си и това, което искате да постигнете. Може би ще ви е трудно сами, така че се опитайте да привлечете поне един съмишленик, който да ви помага.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама