Хороскоп за днес, 5 юли


Хороскоп за днес, 5 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят е подходящ за купуването на вещи и стоки с дълготрайна употреба. Ще имате успех и в покупко-продажбата на земя, недвижими имоти.

Телец

Днес вашата организираност може да направи чудо за прекарването на един запомнящ се ден. Подарете на семейството си незабравими мигове на сплотеност и грижа.

Дневен хороскоп за 5 юли

Близнаци

Изневиделица може да възникне шанс за нова работа или дори повишение, благодарение на доброто ви отношение към някого, когото ще срещнете днес.

Рак

Днес контактите с влиятелни и по-възрастни хора са плодотворни, но роднинските срещи е добре да се отложат. Изисква се голяма дипломатичност в съвместната работа с делови партньори.

Лъв

През този ден си обещайте, че ще довършите важните неща, с които е свързано бъдещето ви. Никой не може да се погрижи най-добре за вас освен вие самите.

Храна за отслабване според зодията

Дева

Днес бъдете предпазливи. Ако сте любители на екстремните спортове най-добре отложете тренировките. Дори да не сте запалени спортисти, внимавайте къде стъпвате, тъй като точно днес рискът от счупвания е висок.

Везни

Днес е много вероятно да направите грешка в общуването. Бъдете сигурни, че комуникирате с човека, с когото мислите  - това се отнася за онлайн комуникация.

Скорпион

Днес околните ще обръщат повече внимание на това, което правите в момента, а не на това, което мислите да направите в бъдеще. Отдайте се на текущия момент и оставете плановете за друг ден.

Причините, които пречат на зодиите да намерят щастието

Стрелец

Днес ще има противостояние между вас и хората, от почти всички сфери в живота ви. Събитията сякаш сами ще ви поставят в трудни и объркващи ситуации.

Козирог

През този ден си дайте почивка и се опитайте да се отстраните максимално от всички ненужни контакти. Мисълта ви ще протича по-добре в тишина.

Водолей

Денят е подходящ за кратко пътуване. Освен това ако обмисляте купуването на автомобил днес може да разгледате и да се посъветвате със специалист. Ако трябва да избирате между цветове заложете на сребристия.

Животът на тези зодии ще се промени драстично след месец юли

Риби 

Днес може да направите изненада на семейството си със специално меню и вечеря, на която да седнете всички заедно и да се усети задружността ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама