Хороскоп за днес, 6 декември


Хороскоп за днес, 6 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник не се опитвайте да изпреварите времето. Обстоятелствата ще се развият така, както трябва - само ги оставете да се случат.

Телец

Днес няма да можете можете да разчитате на никаква свобода на действие. Това понякога има и своите положителни страни.

Близнаци

Това е ден, в който ще ви бъде предложено да участвате в съмнителна кауза. Проверете добре обстоятелствата и не се подлъгвайте по обещания.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ИМА НАЙ-МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ 2022

Рак

Днес ще спечелите повече от взаимодействието с другите, отколкото ако се опитате да действате сами. Сложете усмивката си и всичко ще се получи повече от добре.

Лъв

Това е ден, в който ще ви притискат срокове. Не се притеснявайте допълнително, за да не си създадете допълнителна работа.

Дева

Това е ден, в който мрънкането няма да ви помогне. Концентрирайте се върху най-важното. Нещата не са толкова черни, колкото изглеждат.

Везни

Този понеделник ще сте способни на чудеса, само трябва да си повярвате. Денят ще остане в спомените ви с огромно ваше постижение.

Скорпион

Днес светът около вас може да ви се стори малко странен, а вие на свой ред ще изглеждате странни за околния свят. Не усложнявайте допълнително обстановката.

Стрелец

Това е ден, в който да проверявате истинността на информацията. Вярвайте само на себе си и на интуицията си, която няма да ви подведе.

Козирог

Очаква ви успешен ден, в който всичко ще върви с лекота. Не се захласвайте по чужди постижения, вашите са не по-малко стойностни.

Водолей

Този понеделник ще сте склонни да драматизирате ситуацията, а няма да имате никакви поводи за това. Останете стабилно стъпили на земята.

Риби

През този ден не бързайте да действате. Правете нещо само ако изрично да ви помолили. Сега не е момент за самоинициативи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама