Хороскоп за днес, 6 декември 2022


Хороскоп за днес, 6 декември 2022
Снимка: iStock

Овен

Това е ден, в който да сте внимателни по време на път. Проверете техническата изправност на автомобила. Не рискувайте в нищо.

Телец

През този ден потиснете емоциите и дайте път на мъдростта. Чувствата сега ще трябва да почакат. Усмирете ревността и завистта.

Близнаци 

Този вторник не започвайте нови дела, свързани с пари или бизнес. Вложенията сега са несигурни и не може да знаете как ще завърши всичко. 

Рак

Днес в работата ще имате нужда от повече воля и твърдост на духа. Бъдете честни и не влизайте в спорни ситуации. Придържайте се към компромиса. 

Лъв

Днес ще имате повече късмет от обикновено. Това не значи да предизвиквате Съдбата. Вземете само това, което ви се полага.

Дева

Този вторник може да чуете някои неприятни неща. Може би ще има доза истина в тях. Вземете я предвид, но не се натъжавайте.

Везни

Това е добър ден за грижа за външността. Подстригването днес ще ви донесе материална полза, така че смело може да посетите фризьорския салон. 

Скорпион

Това, което сънувате днес и има положително послание, ще се сбъдне. Не обръщайте внимание на лошите сънища, те ще си отидат с нощта. 

Стрелец

През този ден обуздайте гнева си. Възможно е да грешите по важен въпрос. Опитайте се да предвидите развоя на нещата. 

Козирог

Този вторник се опитайте да се поставите на мястото на другия. Това ще ви даде възможност да погледнете от друга гледна точка. 

Водолей

Този вторник ще намерите нещо важно. Заслужавате повече, отколкото имате, затова не се колебайте дали да го приемете. 

Риби

Този вторник ще имате нужда от помощ. Ако не можете да я получите, си осигурете повече време на чист въздух навън. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама