Хороскоп за днес, 7 април 2024


Хороскоп за днес, 7 април 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква тази неделя, 7 април 2024, според зодията

Овен

Колко добре познавате себе си, Овни? С толкова много фокус върху вашия знак през целия месец, време е да помислите за бъдещето и как искате да го направите по-добро. За ваш късмет Луната навлиза във вашия знак, активирайки вашия слънчев дом на лична идентичност. Това е идеалното време наистина да помислите за миналото. Какво проработи при вас? Какво вече не работи? Какви мечти ви остават за изпълнение? Запишете ги и планирайте да си поставите намерение по време на утрешното Новолуние.

Телец

Докоснете се до духовната енергия на този ден, Телци. Луната влиза в Овен, активирайки вашия слънчев дом от скрити неща. Обърнете внимание на поредните номера, къде се намирате, когато ги забележите и какво правите. Може да откриете улики за целта на живота си или посоката, в която върви пътуването ви през целия ден.

Вижте още: Невиждан късмет: За тези 3 зодии април ще е най-силният месец от годината

Близнаци

Въпреки че може да не е съвсем вярно, че не е важно какво познавате, а кого познавате, работата в мрежа няма да ви навреди. Луната влиза в Овен, активирайки вашия слънчев дом на бизнес приятелства. Вашите приятелства показват вашите лидерски умения или дори колко симпатичен и лесен за работа сте в работата си. Това е страхотно време да покажете блестящата си личност и да прекарате време с други, които ще придадат достоверност на вашия характер, като споделят положителни преживявания, които са имали с вас.

Рак

Раци, през този ден не си позволявайте да избухвате. Тежките ви думи ще бъдат запомнени дълго време и може да наранят някого. Опитайте се да броите до 10, преди да изречете нещо неприятно, което може впоследствие да ви навлече повече проблеми. Имайте повече търпение тази неделя.

Лъв

Днес може да се наложи да поемете отговорност за кауза, с която някой не би могъл да се справи. Не трябва да се оказвате, няма да се справите по-зле, отколкото другите. Имайте повече вяра в себе си и в силите си. Ще разберете колко сте способни, когато направите първата крачка.

Дева

Вие сте дарител по природа, Деви, и когато можете да помогнете на някой в ​​нужда, сте склонни да го направите, дори ако той не може да направи нищо за вас в замяна. Луната навлиза в Овен, активирайки вашия слънчев дом от споделени ресурси, което прави това прекрасно време за дарения за добра кауза. Ако обичате да участвате в акции за набиране на средства или да посещавате събития, които са в полза на бездомните, това е моментът да проучите предстоящите възможности, където можете да покажете своята подкрепа.

Везни

Искате някой в ​​живота си, който разбира истинското значение на даване и вземане. Желаете равностойно и честно партньорство и не е било лесно пътуването да намерите този човек. Луната навлиза в Овен, активирайки вашия слънчев дом на ангажименти, което може да ви отведе по пътя, където ще намерите този специален човек. Това е добър ден да отидете на социални събирания, за да срещнете някой нов.

Скорпион

Скорпиони, никога не е късно да започнете нов здравословен навик. Ако сте станали по-съзнателни за здравето си, тогава това е щастлив ден за вас. Луната навлиза в Овен, активирайки вашия слънчев дом на ежедневието. Помислете за крайната си цел. Как ще стигнете до там? Вземете консумативите, от които се нуждаете, за да опростите нещата. Имате ли нужда от ключалка за шкафчето за фитнес или няколко удобни екипа за тренировка? Купете всичко необходимо, за да сте готови да тръгнете – без извинения.

Вижте още: 14 неща, които всеки трябва да знае за Козирога в живота си

Стрелец

Позволете си да бъдете малко импулсивни днес. Луната навлиза в Овен, активирайки вашия слънчев дом на творчеството. Това е страхотно време за правене на изкуство, рисуване или писане. 

Козирог

Готови ли сте да създадете семейство? Луната навлиза в Овен, активирайки вашия слънчев дом и това може да е денят, в който решите да станете родител или да вземете космат приятел от приют. Денят е добър да внесете нова енергия в жилищното си пространство.

Водолей

Много по-лесно е да сдържите мислите си и да мълчите, отколкото да си върнете думите, за които после съжалявате. Днес емоциите се вдигат, когато Луната навлиза в Овен, защото активира вашия слънчев дом на общуване. Емоциите могат да се засилят и това може да изведе наяве откровената и по-честна версия на вас. Честността винаги е най-добрата политика, но се опитайте да не бъдете наранени. Бъдете наясно.

Риби

Днес внимателно обмислете последствията от вашите действия, преди да ги предприемете. Има голяма вероятност да направите куп грешки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама