Хороскоп за днес, 8 август


Хороскоп за днес, 8 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През първия почивен ден от уикенда не възлагайте на други вашите задачи, особено ако са свързани с точно определени отговорности. Сега е важно да сте стриктни.

Телец

Каквото и да правите днес, времето ви няма да е пропиляно напразно. Занимавайте се с каквото сметнете за добре и най-вече това, което обичате да правите.

Близнаци

Днес някой обикновен човек ще ви развали настроението. Опитайте се да превъзмогнете раздразнението си, като реализирате идеите във въображението си.

Рак

Днес ще може да наваксате загубено време. Действайте, докато имате сили, а те няма да са малко. Ще бъде жалко да изпуснете подобна възможност. 

Лъв

Днес прекарайте деня в движение. В същото време се опитайте да не предприемате инициативи. Посветете времето си на рутинни задачи.

Дева

Днес ще получите интересно предложение за реализация. Не залагайте на суетата, като водеща сила. Бъдете далновидни.

Везни

През този ден пред вас може да изникне сериозен въпрос за решаване. Бъдете благосклонни към себе си и не търсете най-сложното решение.

Скорпион

Това е ден, в който да не се задържате на едно място. Движението ще пречисти мислите ви и ще ви помогне да стигнете до някои блестящи идеи.

Стрелец

През този ден не се натоварвайте излишно с ненужни задачи. Още по обяд може да усетите, че бремето е непосилно за вас.

Козирог

Това е ден, в който да не си правите излишни илюзии. Рискувате да попаднете в плен на недостижими мечти и после да се разочаровате.

Водолей

Това е ден, в който съществува риск да се измъчвате напразно за неща, за които нямате никаква вина. Спестете си подобни преживявания.

Риби

Тази събота ще имате много задачи. Първо започнете с това, което сте обещали на приятели. Всичко останало може да почака. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама