Хороскоп за днес, 8 август


Хороскоп за днес, 8 август
Снимка: iStock

Овен

Този понеделник не обръщате прекалено внимание на  недостатъците ви. Всеки ги има и вашите не са повече от тези на другите. 

Телец

Колкото и да не ви свърта това не е ден за начинания. Отвлечете вниманието си с нещо приятно, за да не направите някоя беля.

Близнаци

Истината винаги има няколко страни. Помислете над това и се опитайте да видите нещата под друг ъгъл. Ще се почувствате по-добре.

Рак

Началото на деня ще предопредели развитието на часовете по-нататък. Опитайте се да хванете ритъма и всичко ще тръгне като по вода.

Лъв

Денят е подходящ за действия, свързани с финансовото ви положение. Сега може да рискувате повече, но все пак преценете рисковете.

Дева

Това е ден, в който може да ви нападне меланхолията. Каквото и да се е случило - всичко е опит. Бъдете по-благосклонни към себе си.

Везни

Днес не си поставяйте извънредни задачи. Няма нужда да натискате педала. Денят е спокоен и нека да си остане такъв.

Скорпион

През този ден мнението ви ще претърпява значителни промени. Не правете крайни изводи и най-вече не ги изказвайте на глас.

Стрелец

Този понеделник не се залавяйте със сериозни и големи планове. Обуздайте лошите мисли и емоциите и просто изчакайте денят да премине.

Козирог

Този понеделник ще сте в плен на емоциите ви. Те ще управляват действията ви, така че внимавайте да са положителни. 

Водолей

Денят е добър за постигането на лични цели без особени усилия и загуба на ресурси. Действайте сега и не отлагайте за по-късно.

Риби

Денят ще ви предложи много, важното е и вие да искате да положите усилия, за да получите нещата. Може да съжалявате за пропуснати възможности. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама