Хороскоп за днес, 9 декември 2023


Хороскоп за днес, 9 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии тази събота, 9 декември 2023.

Овен

Изчистeте графика си, Овни. Луната в тригон със Сатурн е идеалното време да оставите света да спре за момент, за да можете да си поемете дъх. Това е страхотно време за планиране на вашата 2024 година. Помислете кои части от живота ви са ви донесли печалби и кои са допринесли за вашите загуби. Помислете какво трябва да продължите и какво трябва да прекратите. Днешният ден може да ви донесе много мъдрост, особено ако използвате енергията по продуктивен начин.

Телец

Едно приятелство може да бъде предизвикано поради определени съюзи, които сте създали за себе си. Може да се окажете в положение, в което трябва да направите избор на лоялност.

Транзитът на Луната в тригон със Сатурн осветява вашите ангажименти с другите и ограниченията, които носят определени взаимоотношения, включително степента, в която може да стигне едно приятелство.

Вижте още: Любовен уикенд хороскоп за 14-15 декември 2023

Близнаци

Трудно е да се придържате към рутина, когато има толкова много неща, които се случват едновременно. По време на транзитния тригон на Луната и Сатурн е време да се посветите отново на целите си. Дори и да не мислите, че нещо е важно, то може да е за някой ваш близък или приятел. Опитайте се да останете решителни да изпълните задача, докато не приключи.

Рак

Защо обичате нещо толкова много, Раци? Колкото повече правите нещо, което ви харесва, толкова по-голяма награда ви носи то на емоционално ниво. Научавате толкова много за себе си, когато сърцето ви е замесено.

Можете да видите колко търпение имате и как да го приложите към страстите си. Откривате колко информация можете да научите. Вие ставате истински ученик на живота по предмет, на който бихте могли да се отдадете с часове.

Лъв

Не е ли странно как можете да вземете нечия енергия, без да сте един до друг.  Това е страхотен момент да предложите помощ на приятел, ако сте в състояние да го направите. Може да откриете, че можете да проведете важни разговори, особено такива, свързани с пари или финансово планиране.

Дева

Какво ви дава чувство за сигурност? Нещата, които имате или кой сте отвътре? Вие знаете по-добре, Везни.

По време на транзита на Луната тригон със Сатурн може да придобиете чувство на увереност в живота заради нещата, които имате и това, което те ви предоставят. Лесно е да се увлечете във вярата, че материалните притежания са пътят към сигурността и щастието.

Везни

Обичайте себе си. Когато Луната преминава през вашия знак, е време да се погрижите за себе си. Искате да изглеждате по най-добрия начин по време на празниците, така че защо не се поглезите с козметик, маникюр, педикюр или да се разходите. Можете да поръчате любимото си ястие и да планирате да гледате филм, докато опаковате подаръци.

Скорпион

Тази събота оставете проблемите на заден план. Дори да се мъчите - няма да ги решите точно сега. Разтоварете се с любимото ви хоби и се отдайте на почивка. Ще дойде подходящото време, когато ще можете да се справите с нещата, които ви мъчат.

Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят голяма сума пари до края на декември 2023

Стрелец

Днес ще осъзнаете, че половинката ви има нужда повече от вашето внимание. В последно време го пренебрегвахте и това сега ще има своя негативен ефект върху отношенията ви. За да избегнете задълбочаване, направете нещо специално за него, организирайте му изненада и се посветете на романтични моменти заедно.

Козирог

Тази събота ще сте много близо до истината. Оставете всичко материално и се посветете на  духовните си търсения. Направете медитация, отделете време само за себе си, за да помислите за нещата, които наистина искате и са дълбоко в сърцето ви. 

Водолей

Водолеи, сега е особено важно да не се подавате на влияние на другите. Рискувате да попаднете в плен на илюзии. Не робувайте на инстинктите си.

Риби

Имате много смелост и сила да направите нещата, които сте си поставили за цел. Може да се почувствате по-решителни от всякога. Сатурн във вашия първи дом може да ви накара да се почувствате самотни точно сега поради вашата отдаденост на мечта, цел или визия. Това, което може да ви помогне да преминете, е вашата решимост да следвате думата си, особено ако направили обещание с пълното намерение да го спазите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама