Хороскоп за неделя, 15 ноември


Хороскоп за неделя, 15 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не тръгвайте на дълъг път. Изберете уюта и спокойствието на дома. Няма да съжалявате.

Телец

Днес може и да сте прави, но е добре да запазите мнението за себе си. В противен случай рискувате да жертвате важни отношения.

Близнаци

През този ден не настоявайте прекалено, за да получите своето. По този начин само ще намалите шансовете си за сбъдване на желанието ви.

Рак

Очаква ви прекрасен ден, изпълнен с приятелски разговори и незабравими приключения. Обвързаните от вас ще се радват на атмосфера на любов у дома.

Лъв

Това е ден, в който да заложите на тишината и спокойствието. Не се залавяйте за работа, не разрешавайте сложни проблеми.

Дева

Тази неделя ще трябва да отметнете някои задължения. Колкото по-дисциплинирани сте, толкова по-бързо ще се справите с тях.

Везни

Това е ден, в който да не изпадате в паника. Промяната на ситуацията понякога е за добро - търсете позитивите и не се предавайте.

Скорпион

Тази неделя не се чувствайте длъжни да помагате на някого. Ако не чувствате вътрешен порив, значи няма защо да се месите.

Стрелец

Това е ден, в който да бъдете внимателни. Рискувате да допуснете грешки, за които ще ви е необходимо много време за поправяне.

Козирог

Днес не се вглеждайте прекалено в това, което имат другите. Вашите притежания не са по-малко качествени или ценни.

Водолей

Днес ще може да се уверите, че сте на прав път. Кратката почивка ще освежи мислите ви, но дългата може да ви откаже от начинанието.

Риби

Тази неделя не пестете добрите думи. За някого те може да се окажат много по-важни от обикновено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама