Хороскоп за неделя, 25 октомври


Хороскоп за неделя, 25 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще разберете на колко много сте способни. Ще надскочите себе си. Понякога ни е нужна само малко повече вяра.

Телец

Тази неделя ще откриете ценна придобивка. Това може да бъде ваше неочаквано качество. Насладете му се изцяло и го използвайте.

Близнаци

Тази неделя ще разберете, че сте били на грешната страна по важен въпрос. Не е нужно да се укорявате. Важното е, че сте се осъзнали.

Рак

Тази неделя ще постигнете важно споразумение с половинката си. Оценете жеста и изразете благодарността си подобаващо.

Лъв

Тази неделя не бързайте да се хвалите с нова придобивка. Възможно е да възникне проблем с нея, а и защо ви е да ви завиждат?

Дева

Днес ще се издигнете на едно по-специално ниво в развитието си. Това ще изисква някои жертви. Не се колебайте да ги дадете.

Везни

Тази неделя ще ви споходят странни мисли. Не бързайте да ги отхвърляте. В тях се крие тайната на бъдещето ви щастие.

Скорпион

Тази неделя ще трябва да се съобразите с желанието на вашия партньор или близки. Не правете трагедия от това. Понякога и вие трябва да отстъпвате.

Стрелец

Тази неделя ще се радвате на добри взаимоотношения с близките си хора. Използвайте тези моменти, за да се заредите с положителна енергия.

Козирог

Днес ще получите първите плодове от ваше сериозно усилие от последно време. Не бързайте да продължавате напред - дайте си почивка.

Водолей

Тази неделя ще преживеете своеобразен звезден момент. Имате пълното право да се гордеете със себе си. Поне веднъж не бъдете скромни.

Риби

Тази неделя ще преливате от енергия. Важното е да имате план как точно да я изразходите, за да не я пропилеете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама