Хороскоп за тази седмица, 1-7 май 2023


Хороскоп за тази седмица, 1-7 май 2023
Снимка: iStock

Овен

Първата половина на седмицата ще ви позволи да се справите с много натрупани и наболели проблеми. Втората - напротив, няма да бъде много успешна. В сряда плановете заплашват да се променят драматично, възможно е да не успеете да отидете на пътуване. Тази седмица вие, като въздух, се нуждаете от комфортна атмосфера. Но дали ще я получите, такава каквато я искате - зависи единствено от вас.

Телец

Ако искате да постигнете резултати, трябва да действате, макар и нежно, но много упорито. Не стойте със скръстени ръце, сега можете да постигнете много. Проблемите, които ви пречат да живеете, ще бъдат решени сами. Правейки това, което обичате, можете да намерите изгубената хармония. Бъдете внимателни към близките си и те определено ще ви отвърнат със същото.

Вижте още: Любовен месечен хороскоп за май 2023

Близнаци

През тази седмица ще бъдете затрупани с работа. Изневиделица ще ви се струпат всички задължения и отговорности от всички сфери на живота. Трудно ще ви бъде да прецените откъде да започнете. Не се подавайте на паниката, а започнете едно по едно изпълнението на задачите, пък докъдето стигнете. Погрижете се за здравето си, тъй като преумората и напрежението няма да ви пощадят. Спирайте се за момент да си поемете въздух и да се заредите с положителна енергия. Съзерцавайте или четете нещо, което ви вдъхновява и отпуска.

Рак

През тази седмица се пазете от собствените си илюзии. Намеренията ви са сериозни, но трябва да сте сигурни, че и участниците в тях са на същото мнение. Не бъдете прекалено самонадеяни. Това може да ви изиграе лоша шега. Това е добро време да помислите и за здравето си. Направете си необходимите профилактични прегледи. Отложили сте някои прекалено дълго време. Може да направите и опит да се разделите с някои от вредните си навици.

Лъв

За вас седмицата ще бъде ползотворна относно подобряване на социалния им статут. Добре ще вървят въпросите, свързани с разпределяне на бюджета. Платете навреме данъците си. Ако имате затруднения или въпроси, не се притеснявайте да се консултирайте със специалист, който да ви даде точните напътствия и изход от ситуацията, ако е усложнена. До средата на седмицата се опитайте да избягвайте конфликти. Под заплаха може да бъдат отношенията ви със съседи или с вашия брат/сестра.

Вижте още: Имени дни през месец май, ето кой трябва да почерпи

Дева

През тази седмица ще трябва да промените някои неща в поведението си. Няма да ви е лесно, но ако искате по-добри неща за себе си - ще трябва да се постараете. Не се чудете, ако резултатите от първите ви опити бъдат зашеметяващи! Представете си какво ще е в бъдеще! В края на седмицата организирайте приятно прекарване със семейството. Има да наваксвате много романтични и интимни моменти.

Везни

През тази седмица планирайте натоварването и следете здравето си. Напрежението не е желателно, а в работата се старайте да действате в рамките на инструкциите.  В края на седмицата някой приятел може да изиграе значителна роля в събитията от вашия живот и колкото повече интереси и планове за бъдещето имате, толкова по-голямо значение може да има изненадата, която ви очаква.

Скорпион

През тази седмица ще бъде възможно да реализирате дори най-смелите планове, които изглеждат непостижими. Любим човек ще ви изненада приятно: очаква ви мечтана среща. Вашата креативност, жизненост, оптимизъм, ефективност и интуиция ще се увеличат значително през периода. В четвъртък ще имате шанса драматично да промените живота си към по-добро. Изглежда, че романтичното настроение ще ви отвлече от работата. Периодът е добър за ходене на кино и театри, гостуване на приятели.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 май 2023

Стрелец

Тази седмица е препоръчително да премерите желанията си с възможностите и да не обещавате това, което не можете да направите. Тези дни могат да донесат много проблеми и недоразумения на онези, които не са склонни да мислят за последствията от действията си. Опитайте се да се съсредоточите върху най-важното, а не да се разпилявате върху няколко малки неща едновременно. До уикенда много неща ще се изяснят и ще почувствате, че успехът е близо. Предстои нов кръг от вашето духовно развитие, така че не забравяйте да отделите достатъчно време за себе си.

Козирог

Тази седмица е благоприятен период да промените нещо в личния си живот и да опитате нови предизвикателства. Сега не е моментът просто да се оставите на течението. В сряда ще имате възможност да усетите вкуса на победата в личен план. Четвъртък ще донесе интересно запознанство. В събота няма да успеете да угодите на всички, но от общата среда ще изберете наистина важни хора. В неделя е най-добре да се отпуснете и да си поживеете на воля.

Водолей

През новата седмица може да решите финансов въпрос във ваша полза, но най-добре да се въздържате от големи парични операции. В четвъртък удоволствие ще ви доставят срещи с приятели, а новините може да означават, че на дневен ред се задава още едно важно дело. В края на седмицата може да усетите повече напрежение и потребност да изхвърлите това, което ви се е натрупало. През почивните дни бъдете внимателни - близките дни изискват мъдрост в отношенията, които искате да запазите.

Риби

През тази седмица ще сте на седмото небе от щастие. В личния ви живота ще се сбъдват желание след желание. Сега е моментът да грабите с пълни шепи. В средата на седмицата е добре да помислите колко трябва да дадете от своя страна и вие. През почивните дни не затваряйте важна врата за ваше приятелство. Помислете дали си заслужава да се чувствате чак толкова обидени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама