Хороскоп за тази седмица, 10-16 юли 2023


Хороскоп за тази седмица, 10-16 юли 2023
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица може да бъдете притискани от други хора, които ще очакват от вас изпълнението на прекалено много задачи. Дайте знак, че исканото е непосилно и разпределете отговорностите между всички участници. Не се стремете да изпъквате, като се нагърбвате с всичко. Този вариант може да бъде пагубен и за отношенията ви с останалите. Почивните дни посветете изцяло на себе си своите лични интереси.

Телец

През тази седмица ви предстоят много моменти, в които ще трябва да реагирате бързо на промените. Не мислете за умората, която ще ви причини това, а за разнообразните впечатления, които ще натрупате. Навсякъде ще сте желан гост и уважавам събеседник. Това може да доведе до известно отегчение. Давайте си достатъчно време, за да имате и своите минути със себе си. В неделя очаквайте добра новина.

Близнаци

Това е седмица, която ще промени живота ви. Случващото се през периода може да не е толкова забележително, но последиците в бъдеще ще променят коренно всекидневието ви. Някои представители на знака ще се решат на такава промяна, като смяна на насоката на основната дейност. Бъдете смели и Съдбата ще ви помогне. В семейството ви очакват разногласия. Подходете спокойно и с разбиране при разрешаването им. Излезте заедно на пикник или на разходка сред природата през почивните дни.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 10 - 16 юли 2023

Рак

Това е седмица, в която инициативата ви във финансовите въпроси ще доведе до бързото ви издигане нагоре по кариерната стълбица. Всичко, свързано с партньорството, любовта и семейните отношения ще върви добре. Възможни са раздели, но те ще се отразят добре на живота ви. Няма нужда да задържате нещо, което ви тежи и ви тегли назад. Направете всичко по силите си, за да създадете хармонична психологическа атмосфера около себе си.

Лъв

През тази седмица емоциите за вас ще бъдат на първо място. От начина, по който ги контролирате, ще зависи и мащаба на постигнатото от вас. В понеделник вложете повече творчество в работата си. Сряда и четвъртък са дни, които да посветите на личните отношения. Тогава дайте воля на чувства във вас. Не забравяйте, че самите вие не сте съвършени, затова не изисквайте същото от другите. Според развоя на събитията от последните два дни от работната седмица ще зависи как точно ще прекарвате почивните дни.

Дева

През тази седмица ви очакват прекалено много предизвикателства. За да постигнете целта си, трябва много да импровизирате. Сърцето ви ще се справи с всички изпитания по пътя, ако отделяте време, за да се похвалите с постигнатото и си давате поне по 30 минути на ден за пълен покой и медитация. Не поемайте допълнителни задачи нито в професионален, нито в личен план.

Везни

През тази седмица настъпва време, в което да увеличите личната си активност. Бъдете по-инициативни. Единственото, което може да ви попречи сега, е повишената тревожност. В средата на седмицата са възможни служебни пътувания. По време на някое от тях може да ви бъде предложена нова работа. През целия период бъдете пестеливи и не позволявайте преразход на енергия и пари. Някои представители на знака ще преживеят любовна авантюра. Възможна е и покана за гостуване в чужбина.

Скорпион

Това е седмица, в която да не се заседявате на едно място. Сега е моментът да тръгнете на пътешествие. Дайте си поне 1-2 дни извън привичната обстановка. Дори да има обидени - важни са вашите нужди. Бъдете внимателни във финансово отношение - разплатете това, което дължите.

Стрелец

Това е седмица, в която ще се решите на повече самостоятелност в служебно отношение. Това ще е повече от добре за вас и ще разкрие нови хоризонти за развитие. Не страдайте от криво разбрана съпричастност. Стремете се към вашите лични цели. В личен план бъдете откровени, но и нежни. С добра дума може да постигнете всичко, което мечтаете.

Вижте още: Любовен хороскоп за юли 2023

Козирог

През тази седмица ще откриете много нови неща за себе си. Бъдете отворени към нови идеи. Ако ви предстои да прекарате отпуската си - изберете място, на което не сте били. Приемете предложението на ваши близки да ви заведат на ново място. Природа и дълги разходки са това, от което тялото и душата ви имат най-много нужда сега. Направете красиви снимки, за да запазите спомените си за бъдеще.

Водолей

Това е седмица, в която да посветите време на анализ на последните седмици. Може е настъпил моментът, в който да се отнесете по-отговорно към бъдещето си. Помислете за започване на нова работа, обучение или повишаване на квалификацията. Не се впускайте в лични и любовни драми.

Риби

През тази седмица вашата интуиция ще ви позволи да действате решително, като същевременно избирате най-успешните ходове. Командировките ще са успешни и отношенията с партньори от други градове ще доведат до дълготрайни резултати. Възможно е да получите солидна печалба и да укрепите професионалната си позиция. В четвъртък и петък ще почувствате, че тревожността си отива и ситуацията се променя към по-добро. През почивните дни можете да се поглезите с пътуване или изгодна покупка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама