Хороскоп за тази седмица, 11-17 юли


Хороскоп за тази седмица, 11-17 юли
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица не си позволявайте тъмни мисли. Не се радвайте на това, че някой не е успял. Съсредоточете се върху вашите собствени дела и бъдещи успехи. Във вторник и сряда не отказвайте помощ на приятел. В четвъртък намерете време за спортуване или общуване с природата. През почивните дни ще бъдете поканени на среща със стари приятели. Не я пропускайте. 

Телец

Това е седмица, в която е добре да потърсите възможности за допълнителни доходи. Разгледайте добре всяко предложение, не се знае "откъде ще изскочи заекът". Дори най-обикновената идея може да се превърне в план за доходоносен бизнес. В личен план бъдете по-активни към обекта на вашите желания. Инициативата е във ваши ръце. На крачка сте от сбъдването на най-съкровените ви желания. 

Дневен хороскоп за 11 юли

Близнаци

Сега е моментът да действате по въпроси, свързани с придобиването или продажбата на земя или друго недвижимо имущество. Обстоятелствата изненадващо ще се подредят във ваша полза, така че да постигнете личните си амбиции. През втората половина на седмицата се отдайте на любов. Отървете се от предразсъдъците и всичко ще тръгне по мед и масло.

Рак

Това е седмица, в която да положите усилия, за да постигнете вашата финансова независимост. Ако сте избрали тези дни за почивка, то това е добро решение, но нека умът ви не престава да търси варианти за нов бизнес. В края на седмицата очаквайте положителна  развръзка по съдебен въпрос. В личен план нещата ще са малко скучни, но това означава и че ще са спокойни. Мнозина биха искали да са на ваше място.

Лъв

През тази седмица ще имате достатъчно време за всичко, което искате да свършите. Освен, че с добрата си работа сте си спечелили цялото това свободно време, късметът също ще е на ваша страна. Каквото поискате – това ще се случи. Сряда и четвъртък са добри дни да стоплите отношенията с роднините. Последните дни на периода може да помислите за кратка или по-дълга почивка.

Зодиите, които лесно прощават дори на враговете си

Дева

Това е седмица, в която да се свободите от предразсъдъци и стереотипи, които не ви позволяват да се развивате и да продължавате напред. Сега може да сте сигурни, че Съдбата ще е на ваша страна, но не забравяйте, че само вие сте отговорни за решенията, които взимате. Най-важното е да сте честни със себе си. Тогава, въпреки трудностите, събитията ще се развият благоприятно за вас. 

Везни

През тази седмица не си отказвайте в забавленията, особено след като са се струпали дни на усърдна работа. Балансът винаги трябва да е налице. В здравословно отношение се грижете за спокойствието и нервите си. Възможно е да чуете критика относно действията ви. Може да й обърнете внимание, но не и да си я лепвате като присъда или етикет. Никой не е на ваше място, за да знае по-добре от вас как да постъпите.

Скорпион

Тази седмица не е подходящо време за смяна на работата. Дори може да очаквате увеличаване на натоварването. Още в средата на седмицата направете всичко възможно да разтоварите психиката си от въпроси, които не са толкова важни за вас сега. През почивните дни ще може да погледнете по-оптимистично на живота. Запазете това усещане, то ще ви помага през следващия период.

Всичко, което трябва да знаете за зодия Овен

Стрелец

През тази седмица няма да е необходимо някой да ви насърчава, тъй като вие самите трудно ще издържате да не вложите енергията, която ще прелива от вас.  Обстоятелствата ще се подредят така, че ще имате възможност за изненадваща печалба. Изобщо не се чудете дали да действате или не, а грабете с пълни шепи. Последните дни на периода са време за разчистване. Това важи както в пряк, така и в преносен смисъл.

Козирог

Това е седмица, в която да помислите за себе си. Натоварили сте се с много неща, които ви пречат да изпълнявате основните си задължения и да се грижите за себе си. Сега е моментът да поправите това. Оставете само най-необходимото и се разтоварете от излишните емоции и тревоги. Пред вас е един много силен период, в който ще се докажете в пълния си блясък. До вас ще са хората, които ви обичат и това ще ви даде допълнителни сили и вдъхновение.

Водолей

През тази седмица една малка крачка от ваша страна ще е в състояние да промени живота ви към добро. Очаквайте съществено подобряване на начина ви на живот. Всичко ще е само ваша заслуга. Не се залъгвайте за своето участие в процеса. Това може да ви въвлече в ненужни отношения. Това е време, в което да вярвате само на себе си. Не търсете отговори на важни въпроси от приятели или близки. Сами насочвайте събитията в живота ви.

Как готвят различните зодии?

Риби

През тази седмица направете така, че само и единствено вие да направлявате посоката на събитията. Сега не е моментът да оставяте на другите да диктуват живота ви. Може да бъдете благодарни на близките и роднините ви за помощта, но някои решения трябва да вземете сами. Ще се случи очаквана промяна, която отдавна сте чакали. Всичко ще е много по-красиво, отколкото сте си го представяли. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама