Хороскоп за тази седмица, 13-19 декември


Хороскоп за тази седмица, 13-19 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще бъдете склонни да проявите креативност при разрешаването на всеки проблем. Това наистина ще е правилният подход към нещата. В сряда ще се радвате на първите резултати от тези усилия. В четвъртък ваш близък човек може да ви разочарова в нещо. Все пак намалете очакванията към другите. Не може да вярваме, че винаги ще са на нивото, на което си представяме. В края на седмицата намалете темпото. Емоциите ще ви изтощят, а трябва да сте спокойни, за да си починете добре.

Телец

През тази седмица е добре да се опитате да бъдете по-меки и по-гъвкави. Оставете решителността и твърдостта за други бъдещи времена. В понеделник на всяка цена избягвайте конфликти и недоразумения в понеделник. Във вторник и сряда препятствията по пътя ви в някои начинания ще искат да ви подскажат, че е най-добре да отложите някои занимания. От петък се отдайте на спокойствие. Сега само то може да ви даде това, от което имате нужда.

ПРИНЦИПИТЕ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Близнаци

Тази седмица е чудесно време за решителни действия, които ще променят установения ред и ще ви позволят да постигнете важна цел. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат очакван успех. В сряда и четвъртък ви очакват романтични срещи, интересни срещи и пътувания. Вашите желания ще се сбъднат, дори и да са доста фантастични. Каквото и да се случи, търсете положителното. Ще сте истински късметлии.

Рак

Това е седмица, в която ще трябва да проявите разум и твърдост. Помислете добре, преди да се предадете в ръцете на следващата илюзия. В сряда ще научите обнадеждаваща вест, свързана с работата ви. В четвъртък вашият партньор ще ви накара да се почувствате наистина специални. Помислете дали да не си подарите романтично преживяване през почивните дни. Вие го заслужавате!

Лъв

Началото на седмицата ще премине спокойно. Използвайте периода, за да се подготвите за останалите дни от седмицата, които ще изискват повече активност от ваша страна. Сряда и четвъртък са дни, в които да внимавате и да си отваряте очите на четири. Предстоят ви важни договорки и трябва да следите да не бъдат накърнени интересите ви. В петък мил жест на вашия партньор ще премахне тревогите ви като с вълшебна пръчка.

Дева

През тази седмица ще трябва да се завърнете към основните си задължения. Идват празници, но сте пренебрегнали някои от задачите ви. Необходимо е да положите усилия и да наваксате пропуснатото. В сряда може да намалите темпото, но само за малко. В четвъртък и петък ще имате прояви, от които ще зависи много от бъдещето ви. През почивните дни не се товарете с притеснения. Бъдете доволни от свършеното и се потопете в любимото ви занимание.

 

Везни

През тази седмица е препоръчително да се придържате към определена последователност в делата ви. В противен случай рискувате да се загубите в тъмен хаос. Във вторник е възможно да чуете клюки по ваш адрес. Не правете удоволствието на враговете ви да реагирате на тях. В петък планирайте нетипично за вас и партньора ви. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своята мечтана половинка през почивните дни, така че не оставайте у дома.

Скорпион

През тази седмица много ще зависи от вашите решения, инициативи и правилни стъпки. Действайте така, сякаш сте на изпит. В сряда ще получите първата от отличните ви оценки. Някой може да прояви завист, но подминете подобни прояви с достойнство. В петък ще ви домъчнее за ваш приятел, с когото сте се разделили не много добре. Дали не е време да направите първата крачка към възраждане на приятелството ви.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СЕ ОБИЧАТ ВЕЧНО

Стрелец

Това е седмица, в която да подходите разумно към разрешаването на текущите проблеми. Не очаквайте, че те ще се разрешат от само себе си. Необходимо е вашето активно участие и настойчивост. В сряда ще получите знак, че се движите в правилната посока. В четвъртък някой ще се опита да ви вмени вина - не го позволявайте. В петък вечерта се обадете на приятели и планирайте заедно почивните дни.

Козирог

През тази седмица ще сте много енергични и решени да доведете започнатата работа до края. Вторник е добър ден за промяна. В сряда ще се радвате на неочаквано сътрудничество, което ще доведе до сериозни бизнес резултати. В четвъртък ви предстои решаването на семеен въпрос. Бъдете по-позитивни и не задълбавайте излишно. През почивните дни няма да имате никакви други грижи освен вашето спокойствие.

Водолей

В началото на седмицата ще трябва да проявите завидна дисциплина. Сега не е моментът да се разсейвате с ненужни разговори. В четвъртък внимавайте в отношенията с близките. Ваши прибързани думи може да бъдат разбрани неправилно. В петък ще получите покана за парти, но ако не ви се ходи не се чувствайте длъжни. През почивните дни не позволявайте на никого да ви занимава с проблемите си.

Риби

Упоритата работа в началото на седмицата заплашва да отслаби силите ви, но финансовите перспективи ще станат по-ясни и по-приятни за вас. Ще се радвате на сериозни резултати. Във вторник не позволявайте на нещата да излязат извън контрол. Ако сте преуморени, спрете навреме. В четвъртък ще може да се уверите в толерантността на ваш приятел. Не искайте от партньора си прекомерни неща и не търсете повод за конфликт. Почивните дни направете дълга разходка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама