Хороскоп за тази седмица, 13 - 19 май 2024


Хороскоп за тази седмица, 13 - 19 май 2024
Снимка: iStock

Научете съветите на звездите за всяка зодия за тази седмица, 13 - 19 май 2024.

Овен

Тази седмица Новолунието в Телец ще продължи да ви помага по пътя към успеха, като Уран, все още е в същия знак. Идва заключителен период и ново начало, което ще ви помогне да осъзнаете по-добре своите ценности и материални притежания. Последните няколко седмици допринесоха за продължаващата ви трансформация. Сега сте готови да влезете в нов етап с повече знания и смелост.

Телец

Тази седмица Новолунието във вашия знак ще ви помогне да излекувате връзките, включително приятелствата. С Юпитер във вашия знак за още няколко седмици можете да продължите да се издигате и да се развивате, докато се подготвяме да навлезем в територията на Меркурий този месец. Покажете си любов, изгубете се в романтика и включете нещата, които ви правят щастливи. В крайна сметка вашата година на разширяване и метаморфоза ще стане по-добра.

Вижте още: Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 13 - 19 май 2024

Близнаци

Това е голяма седмица, с новолунието в Телец в най-тъмните ъгли на вашата карта, което ви напомня за вашия потенциал точно преди да навлезем във вашия сезон. Новолунието е вашата прелюдия, кара ви да започнете на чисто и да се чувствате повече в синхрон със задълженията си. Нещата стават вълнуващи, когато Луната е във вашия знак по-късно тази седмица, разширявайки се и свързвайки се с вашите ценности и цел, тъй като Плутон ви обещава още по-мощна посока.

Рак

Един от забележителните транзити тази седмица е Новолунието в Телец, което дава на всеки нещо за разговор. В този момент играете шах, печелите и изпреварвате всички на работа или в училище. Почивката е наложителна, когато се появи Луната в Близнаци, която ви напомня да си вземете почивка, докато продължавате да печелите битки. Седмицата завършва с Луната във вашия знак, която ви центрира и ви помага да намерите вдъхновение за любов.

Лъв

Всички усещаме вибрацията на Луната в Телец тази седмица, тъй като тя ще бъде в същия знак като Юпитер. Наличието на тези две силни позиции в най-високата точка във вашата класация ви дава предимство да продължите да се борите и да вярвате в мечтите си. Когато Луната влезе в Близнаци, вие все още ще бъдете много свързани с наградата, която търсите, и ще видите колко подкрепа получавате от другите.

Дева

Земната енергия тази седмица ви носи чувство на оптимизъм и надежда за вашето пътуване. Новолунието ще направи тригон към вашия знак, повишавайки вашата решителност и свързвайки ви с ментори и приятели, които продължават да ви вдъхновяват. Луната, влизаща в Близнаци по-късно през седмицата, ви помага да продължите пътя си на разширяване, растеж и разбиране.

Везни

Нарушаването на контрола, който миналото може да държи за вас, ще бъде свързано с транзита на Новолунието в знака Телец. Седмицата ви се е съсредоточила върху изцелението и движението напред, особено с Луната, която навлиза в Близнаци, което ви помага да се свържете отново с вашите амбиции и перспективи за кариера. С приключването на седмицата детайлизирането и съставянето на вашия списък със задачи става по-лесно с Луната в Рак.

Скорпион

Когато става въпрос за установяване на рутина, тази седмица работи във ваша полза. Но Новолунието ще ви помогне да прецените как ви отразяват вашите партньори. Шансът за разширяване и по-нататъшен растеж в партньорствата ще се появи по-късно през седмицата с Луната в Близнаци, карайки всички ни да искаме да споделим повече за себе си. Ще се почувствате благодарни за Луната във водния знак Рак по-късно тази седмица, която ви дава период на спокойствие и много възможности за почивка.

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Стрелец

Можете да имате пробивни идеи с Луна в Телец, което ви дава повод да се съсредоточите върху себе си и да планирате следващите месеци. Нещата стават сериозни със срещата на Луната в Близнаци с Плутон по-късно през седмицата, давайки ви нещо вълнуващо и привлекателно, което ще ви държи ангажирани с потенциала, който носи сезонът на Близнаци. Срещите с хора стават лесни през това време, тъй като се чувствате по-уверени в това, което търсите в партньорствата.

Козирог

Мощното Новолуние в Телец ще направи тригон към вашия знак, извеждайки ви от всяка криза и добавяйки изблици на радост. Когато Луната влезе в Близнаци, вие се връщате към основите и с план за справяне със задачите с лекота. Знаменитата Луна в Рак затваря седмицата, добавяйки елемент на вълнение към вашите партньорства.

Водолей

Седмицата започва с Луна в Овен, събуждаща амбицията ви и нуждата да триумфирате и да постигнете колкото е възможно повече. Нещата стават по-интензивни с Новолунието в Телец, връщайки ви у дома и свързвайки се с вашите корени. Въздушната енергия ще ви помогне да се почувствате вдъхновени по-късно през седмицата, като Луната в Близнаци ще ви помогне да разчупите границите и да изследвате нови хоризонти.

Риби

Установяването на седмичната енергия с Новолунието носи разширяване и изобилие. Тогава Луната в Близнаци ви помага да се свържете повече със семейството и приятелите. Социална седмица, която завършва с романтичната енергия на Луната в Рак, внасяща спокойствие и оптимизъм в романтичния ви живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама