Хороскоп за тази седмица, 14-20 февруари


Хороскоп за тази седмица, 14-20 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви очаква важна командировка. Това пътуване ще се отрази положително на кариерата ви. За някои представители на знака е възможно преместване в друг град. Не се страхувайте да поемате рискове. Сега те ще ви водят към успеха. В четвъртък и петък се опитайте  да говорите по-малко за себе си. Не издавайте излишна информация. През почивните дни се доверете на интуицията си за любовните дела.

Телец

През тази седмица е от изключително значение да помните и спазвате сроковете, които сте обещали. Партньорите ви няма да чакат вечно. В сряда и четвъртък бъдете дипломатични с колегите си, но настоявайте за спазването на правилата. В петък не се отказвайте от допълнителна работа. Това ще е важно за авторитета ви. През почивните дни отдъхнете активно сред природата. 

Близнаци

Това е седмица, в която да продължите напред. Ще имате възможност да разширите дейността си. През целия период в личен план ще трябва да прибягвате до компромисни решения доста често. В края на седмицата се опитайте да се придържате към ясен план. Не се разсейвайте с дреболии. През почивните дни любим човек ще ви зарадва и вдъхнови. 

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ОЧАКВА ГОДЕЖ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Рак

Това е седмица, която да посветите на решаване на стари проблеми. Възможна е появата на конфликтни ситуации, в които вие ще трябва да се проявите като арбитър. В сряда ще имате възможност да възстановите стари приятелски отношения. В петък очаквайте интересни бизнес предложенията. Помнете, че всичко е възможно, ако се положат достатъчно усилия. 

Лъв

През тази седмица е желателно стриктно да се придържате към предварително съставения график. Най-важни ще бъдат преговорите в понеделник. Във вторник очаквайте сериозни спорове в офиса. Опитайте се да изгладите конфликтната ситуация и вашият авторитет ще нарасне. В събота би било хубаво да уговорите среща с приятели, с които отдавна не сте се виждали. В семейството не си позволявайте критика.

Дева

През тази седмица е най-добре да се отнесете философски към възникналите проблеми. Проявете хладнокръвие във всички ситуации. Само това ще бъде печелившия ви ход. Сряда може да ви изненада с неприятно недоразумение. Колкото по-малко внимание му обърнете, толкова по-малко ще повлияе то върху работата ви. В личен план проявете компромис. Сега не е моментът да се задълбочават проблемите. 

 

Везни

През тази седмица ще можете лесно да се справите със сложна ситуация, която ще възникне внезапно в офиса. Вашето участие в разрешаването на проблема няма да остане незабелязано и ще получите своята награда за положените усилия. Опитайте се да не оказвате прекалено голям натиск върху другите. Петък е време за решителни действия. Нищо няма да е невъзможно, затова не се колебайте да се заемете дори с най-трудните задачи.

Скорпион

Очаква ви натоварена, но и активна седмица. Според активността ви може да постигнете сериозна печалба и повишаване на доходите ви. Някои от вас може да очакват повишение. В личен план бъдете категорични в мнението си и не изневерявайте на собствените си интереси. Благополучието на семейството до голяма степен ще зависи от вашите действия и решения. Затова бъдете разумни.

ТОВА СА НАЙ-ЛИЦЕМЕРНИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

През тази седмица се опитайте да съставите план за действие и да се ориентирате в него, в противен случай ще се загубите в многобройните дела и въпроси за решаване. В сряда ще трябва да направите компромис, за да получите желаното. В четвъртък и петък се пазете от клюки. Не взимайте участие в интриги. Не разваляйте почивните си дни с работа. 

Козирог

За да постигнете целта тази седмица, ще трябва да пожертвате свободното време, но има и такива моменти. Не жалете сили, за да постигнете целите си. Във вторник изневиделица ще се появи помощ - приемете я. В четвъртък ще имате добър шанс да подобрите финансовото си състояние. В личен план не се очакват драматични събития. Насладете се на спокойствието. 

Водолей

През тази седмица не разчитайте твърде много на логиката и разума. Докато мислите за всеки малък детайл, рискувате да загубите вдъхновението си. А сега то ще е много важно за вас. Не пропускайте нито една планирана среща в четвъртък и петък. През почивните дни ще се почувствате галеници на Съдбата. Очаква ви много взаимност и хармония в семейството. 

Риби

Времето на самотата свърши. Това е моментът да се покажете в цялата ви светлина. Направете така, че да наваксате загубеното време и да спечелите нови позиции. Сега ще имате възможност за това. Не се страхувайте от многото работа, която ще се изсипе на плещите ви. В края на седмицата някой ще се сети за вас и ще ви направи чудесен подарък.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама