Хороскоп за тази седмица, 16-22 май


Хороскоп за тази седмица, 16-22 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще бъде сложна и противоречива. Ще бъдете затрупани както с обичайните ви задължения, така и с новоизникнали задачи, с които ще трябва да се справите бързо. Хубавото на периода ще бъде това, че ще спечелите нов приятел. От края на седмицата е възможно да започне успешен обрат в кариерата ви. Петък е добър ден за разрешаване на проблеми в личния ви живот. В събота поканете гости или отидете на парти. Не оставайте сами.

Телец

През тази седмица ще бъдете по-активни и ще почувствате прилив на енергия. В понеделник и вторник проверявайте внимателно информацията и не се захващайте с десет неща наведнъж. Опитайте се да не правите прибързани заключения. Най-добре е да не започвате спор в четвъртък. Любовните приключения оставете за почивните дни, в противен случай рискувате важна среща в работата.

Близнаци

Доброто и внимателно обмисляне на действията ви ще бъде от полза за развитието на кариерата ви. Във вторник и сряда нестандартният подход ще ви помогне с реализирането на творчески задачи, идеи и планове. Сега преживявате интересен и успешен период както в кариерата, така и в личния си живот. През почивните дни планирайте нещо необичайно и оригинално. Резултатът ще е повече от прекрасен.

Любовен седмичен хороскоп за 16-20 май

Рак

През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете прекалено много за себе си и за успехите си. В сряда обажданията, лавината от информация и преговорите ще изискват от вас да имате ясен и последователен план за действие, в противен случай едва ли ще успеете да разпределите енергията и времето си ефективно. В петък обърнете повече внимание на половинката си. Почивните дни посветете на романтиката. 

Лъв

Навлизате в добър период в живота си. В началото на седмицата са възможни интересни срещи, запознанства и предложения за работа. За да постигнете добри резултати в професионалния си живот, ще трябва да проявите сдържаност и постоянство. Сряда може да бъде труден и напрегнат ден, проявете благоразумие и не се дразнете от незначителни неща. През почивните дни обърнете повече внимание на семейството си. 

Дева

Това е седмица, в която с лекота ще постигате съгласие с другите по различни въпроси. Сега няма нужда да се съмнявате в собствените си способности, този път можете да сбъднете и най-смелите си мечти. Интензивността на работата ви ще бъде правопропорционална на възнаграждението, което получавате за нея, което означава, че не трябва да бъдете мързеливи. В събота можете да разчитате на помощ от приятели и роднини, ако сте решили да се захванете с ремонтна дейност.

 

Везни

През тази седмица ще се нуждаете от издръжливост и самоконтрол. Успехът изисква внимателно изготвяне на плановете и проверка на информацията. Не отхвърляйте помощта на приятелите си, но не разчитайте на тях, не сте застраховани от тяхната небрежност. Не се поддавайте на емоции, отхвърляйте непрактични решения и отказвайте авантюристични предложения. В края на седмицата може да се появи необходимост от действие и промяна, но това трябва да става много предпазливо. Посветете поне единият почивен ден на семейството и децата.

Скорпион

През тази седмица е добре да си починете и да съберете сили за бъдещи постижения. Безмилостно се отървете от ненужните вещи и направете място за положителни промени в живота си. Вашата енергия и устрем ще ви осигурят успех в много начинания. Петък обещава да бъде един от най-щастливите дни през седмицата. Почивните дни посветете на романтика и любов.

Внимавайте с тях - това са най-жестоките зодии

Стрелец

Всеки прави грешки, но мъдростта на живота е да не ги повтаря. Това ще бъде вашият урок през тази седмица. Не взимайте прибързани решения, не се втурвайте да спасявате другите. Сега имате нужда да посветите повече време, внимание и грижи на себе си. В края на седмицата ви очаква важен разговор с приятел. Бъдете честни с него, но не наранявайте чувствата му.  

Козирог

През тази седмица е важно да вярвате повече в собствените си способности. Опитайте се да бъдете търпеливи, когато става въпрос за решаването на семейни въпроси. Някои представители на знака може да помислят за смяна на работата. Обмислете добре условията, които ви се предлагат. В сряда и четвъртък ще бъдете затрупани от добри новини. През почивните дни отидете на тихо и спокойно място извън града. 

14 интересни факта за бременността

Водолей

През тази седмица е препоръчително да погледнете критично на плановете си през призмата на реалността и да ги адаптирате към ситуацията. Вторник е добър ден за делови пътувания. Сряда е важен ден за уреждане на дела, свързани с личния ви живот. В петък може да се случи събитие, което да ви разкрие перспективи за професионално развитие. През почивните дни смяната на обстановката ще ви се отрази. Опитайте се да си починете добре.

Риби

През тази седмица ще сте разкъсвани от противоречиви чувства. Навременният съвет от приятел може да ви помогне да вземете правилното решение. Четвъртък ще ви донесе добри новини. Ако в петък получите интересно бизнес предложение, не го отхвърляйте, защото кариерата ви може да зависи от него в близко бъдеще. В края на седмицата ще имате хъс за нови дела, срещи и пътувания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама