Хороскоп за тази седмица, 17-23 октомври 2022


Хороскоп за тази седмица, 17-23 октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

Тази седмица може да се окаже твърде сложна и противоречива за вас. Важното е да запазите спокойствие - всичко ще се разреши от само себе си, но малко по-късно, отколкото очаквате. Сега е по-важно да се съсредоточите върху личните проблеми и ежедневните дреболии. Изглежда, че ще трябва да си пробивате път през препятствия, за да получите това, което искате. През втората половина на седмицата приятелите ще помогнат много, за да се чувствате добре. Почивните дни прекарайте с тях.

Телец

Тази седмица всичко ще върви повече или по-малко добре, в зависимост от това как ще реагирате на възникналите трудности. Опитайте се да не поемате. Важно е да докажете на себе си и на другите, че имате пълното право да вземате самостоятелни решения. Опитайте се да не планирате дълги пътувания през периода. Почивните дни прекарайте у дома и само релаксирайте.

Близнаци

Тази седмица ще имате възможност да научите нещо ново, което ще ви бъде от изключителна полза. Бързината, активността, нестандартните решения, незабавната реакция на случващото се ще ви помогнат да превърнете работата си в истинско удоволствие както за вас, така и за тези, които ще я оценят. В личния ви живот ще се доближите до заветната цел. Очаквайте сбъдването на стара ваша мечта.

Рак

През тази седмица всичко ще върви добре. С каквото и да се захванете - ще ви спори. Времето е подходящо за срещи, пътувания и ползотворна комуникация. Опитайте се да успокоите амбициите си и да не потискате другите с вашата ерудиция. Сега е моментът да се посветите на научна или творческа работа, което ще отвори много интересни перспективи пред вас.

Лъв

През тази седмица преди да приемете важна оферта, трябва да обмислите всичко и да не се заблуждавате с красиви обещания. Проверете добре фактите. До сряда е препоръчително да не предприемате драстични действия. В четвъртък плановете ви може да се провалят. Опитайте се да не влизате в конфликти без нужда. В петък ситуацията вероятно ще се промени драматично, съмнението в способностите ви ще изчезне.

Дева

Това е седмица, в която целта ви е  да бъдете спокойни и да не се суетите. Просто се оставете на течението. Съвсем скоро то ще ви отведе там, където трябва да отидете. В работата са вероятни проблеми, свързани с непълна информация. В сряда се опитайте да изразходвате рационално енергията си, избягвайте претоварване. Избягвайте ненужните срещи през почивните дни.

Везни

През тази седмица ще сте на гребена на вълната и в светлината на прожекторите. Дори клюките ще ви правят зашеметяваща реклама. Сега ще сте изключително общителни и чаровни, ще попаднете във вихрушка от нови срещи и запознанства. В личния си живот не трябва да сте прекалено капризни и да търсите недостатъци в партньора ви. През почивните дни можете да се отпуснете и да се забавлявате от сърце.

Скорпион

През тази седмица ще има повишена активност -  всичко, което се случва сега, ще е за добро. Това е време, в което ще събирате лаврите и плодовете на вашия труд. Настроението ви ще се подобри благодарение на любимия човек. Вашият авторитет в работата постепенно  ще нараства, околните ще очакват вашите навременни и мъдри съвети. Ще спечелите доверието на началниците си и пред вас ще се открият нови възможности.

Стрелец

През тази седмица може да имате толкова много разнообразни интереси, че да ви е трудно да прецените с какво да се заемете. Така бихте загубили ценно време. Направете си списък със задачите, който да следвате. Петък вечер е най-добре да прекарате в уединение, с лека вечеря и спокойна музика. През почивните дни може да си подарите пътуване извън града.

Козирог

През тази седмица оставете всичките си амбиции и се опитайте да бъдете смирени. Първо да направите онези неща, които са важни за вас, в противен случай може да се увлечете да решавате проблемите на други хора. Работата заплашва да ви отнеме твърде много време. Не забравяйте за вашия дом, поставянето на нещата в ред и създаването на комфорт в него също е от значение. 

Водолей

Седмицата ще разшири възможностите ви, но готови ли сте да поемете отговорност? В сряда не се натоварвайте с излишна работа, тя няма да ви избяга. Помислете за духовното си развитие. През почивните дни си струва да се отдадете на съзерцанието на природата. През почивните дни е възможно разногласия с роднини, които лесно се разрешават чрез създаване на компромисно предложение.

Риби

В понеделник не бързайте да изпълнявате смели планове, ще има твърде много пречки. По-добре е да отделите време за завършване на стари дела. Във вторник е важно да не закъснявате за работа. Сряда е идеална за нови запознанства. В петък ще сте способни на блестящи импровизации в среща или делови разговор. Резултатите ще са изненадващо добри. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама