Хороскоп за тази седмица, 18-24 април


Хороскоп за тази седмица, 18-24 април
Снимка: iStock

Овен

Това е седмица, в която да разчитате изключително на себе си. Още в първите дни на периода са възможни неразбирателства с колеги, което няма да помогне на ваш проект да се придвижи напред. Каквото и да става - водете се от разума. В личен план може да бъдете пришпорени да вземете важно решение. Помислете добре, преди да направите сериозна крачка.

Телец

Това е седмица, в която да не се заседявате на едно място. Сега е моментът да тръгнете на пътешествие. Дайте си поне 1-2 дни извън привичната обстановка. Дори да има обидени - важни са вашите нужди. Бъдете внимателни във финансово отношение - разплатете това, което дължите.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМ КЪСМЕТ В ЖИВОТА

Близнаци

Това е седмица, в която ще ви се иска да се отклоните от обичайния ритъм. Направете нещо по въпроса, защото в средата на седмицата нуждата от промяна може да ви провокира към крайни действия. Дайте си почивка и време да подредите мислите си. Бъдете внимателни при подписването на договори. Не се колебайте да питате за всичко, което ви притеснява. 

Рак

Това е седмица, в която ще се решите на повече самостоятелност в служебно отношение. Това ще е повече от добре за вас и ще разкрие нови хоризонти за развитие. Не страдайте от криво разбрана съпричастност. Стремете се към вашите лични цели. В личен план бъдете откровени, но и нежни. С добра дума може да постигнете всичко, което мечтаете.

Ако имате чувството, че някой ви лъже, най-вероятно сте прави

Лъв

Това е седмица, в която ще трябва да проявите стоицизъм. Изпитанията няма да са малко, но те само ще ви провокират да покажете на какво сте способни. В средата на седмицата самите вие ще се учудите на своята мъдрост и сила. Заложете на плодовете и зеленчуците в храненето. В любовен план ще имате добри възможности.

Дева

Това е седмица, която ще изиска повече сили и въображение от ваша страна. Новаторството ще ви позволи да изпреварите останалите и да си осигурите сериозно предимство. Усилията ви ще бъдат оценени и възнаградени. Добро време да се заемете с нови проекти. 

 

Везни

Това е седмица, в която е добре да се опитате да разширите интересите си. Погледнете на света и нещата около себе си с други очи. Това ще ви позволи да се освободите от носталгията по миналото - там нищо не ви задържа. Осъзнавайки щастието на свободата, ще се превърнете в друг - по-добър човек.

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ МЪЖ ВЕЗНИ ВИ ОБИЧА

Скорпион

Това е ден, в който ще ви е нужна повече увереност. Дори да изпитвате някакви съмнения - направете така, че това да не ви личи. Спазвайте правилата, не излизайте извън граници, не закъснявайте за срещи - това са главните правила за вас сега. В края на периода не взимайте важни решение в личен план.

Стрелец

Това е седмица, в която да посветите време на анализ на последните седмици. Може е настъпил моментът, в който да се отнесете по-отговорно към бъдещето си. Помислете за започване на нова работа, обучение или повишаване на квалификацията. Не се впускайте в лични и любовни драми.

Защо трябва да бъдете себе си и как да го направите

Козирог

Това е седмица, в която може да осъзнаете, че основната ви дейност ви тежи неимоверно. Вероятно имате нужда от отпуск, но може и да става въпрос за нещо по-сериозно. Запитайте се дали все още искате да правите всеки ден това, за което ставате сутрин. Ако не - помислете какви възможности имате за смяна на дейността. Вярвайте повече в себе си.

Водолей

Това е седмица, в която да сте сериозни. Сега не е време за глезене и отпускане. Отнасяйте се към случващото се с доза критичност и скептицизъм. В работата ще покорите върхове, но не се главозамайвайте от това. Бъдете внимателни при работа с документи. В личен план не правете промени. 

Истинската любов е да се грижиш за нечие щастие повече, отколкото за своето собствено

Риби

Това е седмица, в която да не се изкушавате да се подавате на илюзии. Рискувате да направите сметката си без кръчмаря и да се поставите в затруднена ситуация. Проявете отговорност и разсъдливост, когато става въпрос за финанси и лични отношения. Не пилейте напразно вътрешните си ресурси. Пазете психиката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама