Хороскоп за тази седмица, 19 - 25 февруари 2024


Хороскоп за тази седмица, 19 - 25 февруари 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица - 19 - 25 февруари 2024, според зодията.

Овен

През тази седмица ще постигнете напредък в трудно начинание. Какъвто и да е резултатът, запазете високо ниво на самочувствие. В сряда ще имате яснота по въпрос, който ви вълнува отдавна. В четвъртък и петък обърнете повече внимание на личния си живот. Отдавна не сте се отдавали на романтични преживяния. През почивните дни не поемайте грижа за чужди отговорности.

Телец

Телци, през тази седмица ще може да се уверите в правотата на ваш близък човек относно дадени взаимоотношения. Нека това е знак, че трябва да сте по-внимателни в общуването и да не разкривате всичките си карти. Нищо не е загубено. От сряда за вас ще започне нов период, в който ще може да преминете на едно по-високо ниво в професионално отношение. През почивните дни помислете как бихте могли да реализирате новите си хрумвания.

Близнаци

През тази седмица ви очакват приятни изненади. Ще може да се насладите на ваши малки победи. Били сте прави по важни въпроси и може да се каже, че сте предвидили хода на събитията. В средата на седмицата е време, в което да погледнете напред и да не лежите повече на стари лаври. В петък не пропускайте важен семеен празник. През почивните дни намерете време за дълга разходка на чист въздух.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 13-25 февруари 2024

Рак 

През тази седмица някой ласкател може да се опита да ви въвлече в дейност, която ще ви ангажира сериозно, но едва ли ще имате особена полза от нея. Затова не се подавайте на комплименти, а разсъждавайте трезво до къде може да стигнат  възможностите ви и какво точно ще спечелите от това. Не е типично за вас, но трябва да бъдете егоисти. Звездите ви дават шанса да постигнете всичко, което желаете. Четвъртък, както винаги, е най-успешният ви ден. В петък подлагайте на проверка всяка информация, която получите. През почивните дни творците ще имат неповторимо вдъхновение и ще сътворят чудеса.

Лъв 

През тази седмица съветът на звездите е да не се самозабравяте в планове за  бъдещето, а да помислите как да укрепите позицията си. Вниманието ви трябва да е особено изострено ако имате и бизнес-партньор.  Не споделяйте идеите си с други хора, докато не придобиете ясно как точно ще ги осъществите. Възможно е някой да присвои вашите намерения. Напрежението от късата работна седмица може да избие в отношенията ви с близките. Опитайте се да не разваляте своите и на другите почивни дни. Отдайте се на пълноценна почивка.

Дева

Деви, през тази седмица не залагайте на скромността. Всичко зависи от вас. Просто е необходимо да положите повече усилия. Важното е да вярвате в себе си и в мечтите си. Така се постигат нещата. Този заряд трябва да ви обземе от първия ден на седмицата – така ще си гарантирате да се въоръжите с желязно търпение и достойно да устоите на интригите. Точно тази тактика ще извади от равновесие враговете ви. Периодът е подходящ за грижи за здравето. Склонните сте да пренебрегвате сигналите на тялото си. Сега може да обърнете внимание на всичко, което ви тревожи, за да започнете лечение. През почивните дни не си и помисляйте за работа.

Вижте още: Урок за всяка зодия за пролет 2024

Везни

През тази седмица се опитайте да приключите важните въпроси, които сте оставяли настрана толкова дълго време. Още няколко дни забавяне и вече няма да можете да разрешите тези проблеми сами, ще трябва да помолите за помощ. Работата ще ви отнеме много време, но ще ви спаси от по-нататъшни неприятности. В края на седмицата обърнете внимание на домашните дела. Някои от тях не може да се разрешат без активното ви участие.

Скорпион 

Предстои една доста активна, наситена със събития седмица. Възможни са изненадващи командировки. Във вторник плановете ви ще бъдат успешно реализирани, което не може да се каже за следващите два дни, когато може да очаквате бурен сблъсък на вашите интереси с тези на околните. Мирът обаче ще бъде възстановен бързо, затова не горете мостове. През почивните дни душата ви ще бъде стоплена от грижите на любим човек. Очаква ви много щастие.

Стрелец 

Стрелци, през тази седмица няма да ви е лесно да приемете развоя на дадена ситуация. Ако няма как да повлияете, не хабете нерви напразно. По-скоро помислете как може да се адаптирате към новите обстоятелства. Скоро ще разберете, че има моменти, от които може да извлечете полза. Най-важното е да не се подавате на отчаянието, а да бъдете оптимисти. През почивните дни помислете върху това.

Козирог

Тази седмица е чудесно време за решителни действия, които ще променят установения ред и ще ви позволят да постигнете важна цел. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат очакван успех. В сряда и четвъртък ви очакват романтични срещи, интересни срещи и пътувания. Вашите желания ще се сбъднат, дори и да са доста фантастични. Каквото и да се случи, търсете положителното. Ще сте истински късметлии.

Вижте още: Тези зодии имат тайни любовни връзки

Водолей 

Началото на седмицата ще премине спокойно. Използвайте периода, за да се подготвите за останалите дни от седмицата, които ще изискват повече активност от ваша страна. Сряда и четвъртък са дни, в които да внимавате и да си отваряте очите на четири. Предстоят ви важни договорки и трябва да следите да не бъдат накърнени интересите ви. В петък мил жест на вашия партньор ще премахне тревогите ви като с вълшебна пръчка.

Риби

През тази седмица е препоръчително да се придържате към определена последователност в делата ви. В противен случай рискувате да се загубите в тъмен хаос. Във вторник е възможно да чуете клюки по ваш адрес. Не правете удоволствието на враговете ви да реагирате на тях. В петък планирайте нетипично за вас и партньора ви. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своята мечтана половинка през почивните дни, така че не оставайте у дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама