Хороскоп за тази седмица, 19-25 септември


Хороскоп за тази седмица, 19-25 септември
Снимка: iStock

Тази седмица ще изненада някои зодии с много положителни емоции както в любовен план, така и в професионален. За съжаление ще има и зодиакални знаци, които ще трябва да се справят със сериозни предизвикателства. Вижте какво ви очаква тази седмица според звездите. 

Овен

Предстоящата седмица може да бъде много натоварена, но и обещава сериозни и дългосрочни резултати. Бъдете активни, ако искате да достигнете ново ниво. Опитайте се не само да говорите, но и да слушате събеседниците си. Има опасност старите стереотипи да попречат на реализацията на вашите грандиозни планове. В четвъртък си струва да се концентрирате върху най-важното и можете да се окажете в челните редици. В личен план не насилвайте нещата.

Телец

За да проявите творческата страна в себе си през тази седмица, ще имате нужда от липса на ограничения. Сега ще имате нужда от независимост във всичко: и в мисли, и в дела, и в действия, и най-важното - в решенията. Но ако сте твърде безкомпромисни, тогава са вероятни конфликти както на работното място, така и в семейството. Пазете и защитавайте своите интереси, но се съобразявайте с чуждите. По-добре е все още да не споделяте с никого вашите нови идеи. Все още не е дошло времето им.

Хороскоп за 38-ма седмица от 19 до 25 септември 2022 г.

Близнаци

През тази седмица може да се гмурнете стремглаво в сбъдването на най-важната за вас мечта. Точно сега пред вас ще се отворят пътища към успеха, които преди са изглеждали невъзможни. Опитайте се да контролирате емоциите във всяка ситуация, вашите решения трябва да бъдат мъдри и справедливи. През почивните дни имате нужда от почивка, пътуване, общуване с хора със сходни на вашите интереси.

Рак

През тази седмица е възможно усложняване на отношенията в работата. Може да се наложи да търсите компромис между семейни и професионални задължения. Сега ще са ви необходими такива качества като такт и способност за съчувствие. В средата на седмицата атмосферата в работата ще стане по-креативна и градивна. Пред вас може да се открият нови хоризонти. В петък ще се радвате на щастливи моменти в личния живот. Събота е добър ден за пътуване.

Хороскоп за днес, 19 септември

Лъв 

През тази седмица заложете на по-малко суетене и стрес. За вас е важно да чувствате, че събитията, които ви се случват, се развиват в правилната посока. Животът ще ви донесе много подаръци под формата на приятни контакти, различни срещи и интересни пътувания. Можете успешно да използвате полезни връзки, като направите сериозен професионален избор за себе си. В петък проверявайте внимателно информацията, която получавате. В семейството не действайте напук, духът на противоречие заплашва да причини проблеми.

Дева

През тази седмица е препоръчително да намалите бойния си плам и да обърнете повече внимание на основните ви задачи. Седмицата не обещава непредвидени проблеми, но изпълнението на планираните дейности трябва да е на ниво. За да не разваляте отношенията с роднините, намерете време за семейна вечеря и не се оправдавайте само с това, че сте заети в работата. Почивните дни прекарайте със семейството си.

Везни

Очаква ви успешна седмица, изпълнена с нови запознанства. Необвързаните представите от знака ще се радват на много романтика и началото на една любовна история. Препоръчително е да избягвате ненужни и неприятни делови срещи и разговори, в противен случай в края на седмицата може да почувствате срив. Сега е важно обективно да прецените силите си. В личните отношения е възможно да се намести ревността, това няма да е добре нито за вас, нито за връзката ви. В събота не започвайте нови дела.

Скорпион

Седмицата като цяло е благоприятна за премерено водене на дела, напредък в професионалната сфера и укрепване на позициите. Не пренебрегвайте личния живот - той също е важен. Намерете време за планиране на любовна среща или организирайте пътуване заедно с партньора ви. В отношенията си с близкия човек бъдете търпеливи и скромни в претенциите си. Само по този начин ще може да получите всичко, към което се стремите. Почивните дни ще са наситени с приятни емоции. 

Късметче за всяка зодия за 19 септември

Стрелец

През тази седмица професионалните интереси и личният ви живот ще бъдат тясно преплетени. Вашите приятели или роднини може да ви помогнат сериозно при реализирането на бизнес проекти. Във вторник бъдете внимателни при общуване с непознати, в този ден е желателно да контролирате не само действията и думите, но и мислите. Не се поддавайте на униние и негативизъм. В сряда обстоятелствата може да се развият благоприятно, но няма да е лесно да се възползвате от тях поради нежеланието на партньорите ви. Краят на седмицата обещава сериозни ползи за вас.

Козирог

През тази седмица не се колебайте да зарадвате себе си и околните със своята очарователност и усмивки. Предпазливостта и мъдростта ще ви бъдат много полезни в понеделник, когато трябва да разрешите сериозен конфликт. В деловите отношения избягвайте необмислени действия, свързани с илюзии и примамливи предложения. От сряда пътуванията, комуникацията и преговорите с нови партньори могат да се окажат успешни. В четвъртък се въздържайте от ненужни срещи и контакти. През почивните дни очаквайте прилив на вашата креативност.

Любовно пожелание за 19 септември според зодията

Водолей

През тази седмица не е изключено претоварване в работата. Сега е по-добре да не предприемате рисковани действия, тъй като за да реализирате амбициозните ви планове за кариера, трябва да имате надежден тил. След средата на периода намерете време да се срещнете със стари приятели. При семейни проблеми покажете търпение и издръжливост, само тогава ситуацията ще се стабилизира към по-добро. В петък се пазете от загуби и измами. Прекарайте почивните дни в тиха обстановка. 

Риби

През тази седмица рискувате да загубите нещо важно. Не са изключени раздяла или дори стъпки към развод. Но ако връзките отдавна са загубили стойността си, защо се вкопчвате в тях? Ако сте сигурни в решението си, можете да се отпуснете - очакват нови интересни запознанства. Във вторник ще можете да се докажете в много области. В сряда, напротив, по-добре е да се съсредоточите върху едно нещо, но дори и тогава не бързайте много. Правете всичко възможно най-внимателно и точно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама