Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 април 2024


Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 април 2024
Снимка: iStock

Научете съветите на звездите за всяка зодия за тази седмица, 22 - 28 април 2024.

Овен

Тази седмица ви кара да гледате към бъдещето с невероятно добро отношение, Овни, тъй като най-накрая се чувствате достатъчно свободни, за да се впуснете напред без страх. Научихте толкова много през последните няколко месеца и планирате да се възползвате максимално от наученото.

Можете да видите света само през розови очила, тъй като вратите към негативността просто вече са затворени за вас. Вие сте на път към голям успех в любовта и кариерата.

Телец

Тази седмица ще видите, че никога не сте сами. Каквито и недостатъци да срещнете, моментално ще бъдат балансирани от предимства. Чувствате се силни и способни в този момент, Телци.

Въпреки че някои може да ви помислят за безчувствени, вие знаете, че това, което сте, се дължи на опит и затова вече не можете да бъдете изигравани като глупаци. Вие сте мъдри и сръчни. Ако отхвърлите възможност да използвате това умение, това е само защото получавате още по-добър шанс да споделите това, което знаете и можете, срещу повече пари.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 22 - 26 април 2024

Близнаци

Някой ще ходи на различни места тази седмица, Близнаци, и това определено сте вие. Независимо дали става въпрос за буквално опаковане и преместване на ново място, за смяна на работа или посещение на интересно място. Ще изпитате положителна промяна, която ще се случи през 22-28 април.

Това, което ще откриете, че се случва, е, че всичките ви комуникации ще се върнат към гладко протичане и това е, което ще ви отведе до следващото ниво, което във вашия случай е напълно заслужено. Работили сте усилено и сега изглежда, че вселената най-накрая е тук, за да ви помогне да постигнете успеха, който желаете.

Рак

Може да откриете, че не само приятелствата ви се подобряват тази седмица, но и че любовният ви живот изглежда се насочва в много по-добра посока. Това, което не сте разбирали преди, получавате го и сега всичко работи за вас.

Всичко, което беше необходимо, беше солиден разговор, за да се задвижи топката, и това, което ще видите да се случва тази седмица, е, че това е като товарен влак, който след като се качите, продължава да се движи мощно. Това, което наистина ще стане очевидно обаче, са вашите енергийни нива. В този момент няма да се чувствате потиснати. Всъщност може да почувствате прилив на сила и яснота.

Лъв

Интересното при вас, Лъвове, е, че тази седмица със сигурност ще бъдете носител на добри новини. Тъй като също сте много чаровни и любезни, ще правите хората доста щастливи не само с новините, но и с начина, по който ги предавате. Това от своя страна ще ви направи щастливи, тъй като чувствате, че чарът ви работи.

Това, което можете да очаквате с нетърпение тази седмица, е идеята, че ще си "върнете старото аз" отново. Това може да е нещо, с което се свързвате, тъй като може да сте се почувствали така, сякаш естествената ви харизма е "задържана" за известно време поради стрес. Тази седмица е обещаваща за вас, Лъвове, тъй като виждате, че магията ви отново е на върха.

Дева

Важно време за вземане на решения, Деви, и добрата част е, че ще изберете мъдро, защото сега, когато Меркурий е тръгнал директно, вие не само се чувствате по-разумни, но също така имате време да обмислите нещата. Решението, което ще вземете, определено е правилният път. Вие също го знаете и това помага на психическото ви състояние.

Не се страхувате да се утвърдите тази седмица, защото осъзнавате, че ако изиграете картите си по правилния начин, всъщност можете да получите това, което искате. Уморихте се да оставяте всички други да решават какво трябва да получите и от какво трябва да бъдете лишени. Отминаха тези дни. Вие сте силни и решителни.

Везни

Тази седмица може да ви накара да влезете в спор, тъй като сте започнали да виждате някои неща на работа, които не ви се струват редни. Някой се е забърквал в нередности и въпреки че не искате да сте този, който доносничи, започвате да виждате, че небрежното поведение на този човек всъщност може да застраши позицията ви.

Тази седмица ще намерите много уравновесен начин за подход към ситуацията. Това означава, че ще се изправите срещу тях, но ще го направите по начин, който не ви обижда или изненадва. Тук искате само най-доброто. Няма да създавате проблеми, така че ще подбирате внимателно думите си с идеята за градивна критика.

Вижте още: Това са най-конкурентните зодии, искат винаги да печелят

Скорпион

Идва седмица, в която най-накрая можете да имате думата по въпроса. Това не само означава, че сте били репресирани в миналото, но и че имате нещо много важно да кажете. Тази седмица се чувствате така, сякаш ви се предоставя реалната възможност да изразите себе си.

Думите ви имат тежест и ще впечатлите определени хора, когато споделите с тях това, което сте мислили. Това, което ще ви изненада най-много, е, че не само говорите, но и думите ви ще се окажат много ефективни и полезни. Тази седмица помага да възстановите увереността си както в способността да изразявате мнението си, така и в знанието, че е добре да казвате каквото мислите и че сте чути, Скорпиони.

Стрелец

Толкова много се е променило за вас и макар да ви се струва, че всичко идва бързо към вас, вие също ще осъзнаете, че всичко, което научавате сега, е урок, изкован в опита от много години. Прекрасно е, че най-накрая се намерихте, Стрелци, въпреки че може да откриете, че все още е шокиращо да видите колко далеч сте стигнали.

Въпреки че може да се чувствате много войнствени, вие определено се борите за любов и чест тази седмица. Самоуважението е името на играта тази седмица и вероятно ще покажете на няколко души в живота си, че не сте човекът, който позволява на хората да ви прегазват. Стоите изправени и вървите напред. Вие сте сила, с която трябва да се съобразяват, и го знаете.

Козирог

Това, което ще откриете, че се случва тази седмица, е, че определено сте натрупали толкова много знания през изминалата година, че най-накрая започва да ви се прояснява. Въпреки че отне дълъг път, за да стигне до вас, знанието вече е ясно, разбираемо и приложимо.

Интересното е, че ще приложите толкова много от това знание в собствения си любовен живот. Искате това да проработи и сте опитали "всичко..." Това, което се появява за вас тази седмица е, че отговорът на вашите проблеми е бил там през цялото време. Тази седмица ще играете активна роля в прилагането на това знание да работи за вас и за човека, когото обичате.

Водолей

Единственото оплакване, което ще имате тази седмица, Водолеи, е, че сте се заели с огромна творческа задача и не сте съвсем сигурни, че имате издръжливостта да я завършите. Извън това ще видите, че трябва да балансирате професионалния си живот с личния живот и след като започнете да измисляте подходящ график, ще бъдете много по-щастливи от всичко това.

Тази седмица ще завършите толкова много проекти. Ще се изненадате че ще можете да направите всичко. След това идва урокът за темпото. Прекарали сте много време без да правите нищо и така, за да изпреварите часовника, ще добавите твърде много елементи към списъка си за проверка. Всичко е свързано с темпото и веднага щом го получите, ще намерите начин да направите всичко, без да се изтощавате.

Риби

Изглежда, че нещо се променя в живота ви, Риби. В дългосрочен план семейството наистина означава много за вас. Виждали сте истинско напрежение и сте сдържали негодуванието си и сте се дистанцирали от членовете на семейството, които някога сте смятали за токсични. Всичко това се променя тази седмица.

Страхотното е, че сега, когато Меркурий отново е Директен, ще видите, че вие ​​също можете да се промените и тази промяна ви подхожда добре. Старите обиди може би са се чувствали оправдани по онова време. Както можете да видите сега, имаме много кратко време тук на Земята, така че защо да не дадем и получим толкова любов, колкото можем? Тази седмица ви очакват много прошки и приемане, Риби.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама