Хороскоп за тази седмица, 22-28 август


Хороскоп за тази седмица, 22-28 август
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица не оставяйте мечтите си на заден план. Сега е точното време за тяхното реализиране. Във вторник помислете добре, преди да споделите ваша тайна. Рано е да разкривате картите си. Ако не можете да отидете на море, то намерете време поне за кратка почивка в планината.

Телец

През тази седмица много от тайните неща ще станат явни. Нямате кой знае какво да губите, но защо да поемате допълнителен риск. Обърнете повече внимание на личния си живот. Имате нужда от разнообразие и освежаване на връзката ви. Не пестете сили и време, за да ги постигнете.

Какви изпитания очакват всяка зодия и кои години са най-опасните

Близнаци

През тази седмица ще имате неочаквани служебни постижения. Вашата звезда ще изгрее на небосклона. Много вероятно е да получите повишение. В средата на периода е възможен проблем, свързан с домашния ви любимец. Не отлагайте посещение при ветеринаря.

Рак

През тази седмица ще получите необходимата помощ в лицето на верен приятел. Преживели сте много заедно. Помислете как да му се отблагодарите. Не бавете изпълнението на вашия замисъл. В края на седмицата помислете за кратко пътуване.

Любовен седмичен хороскоп за 22-26 август

Лъв

През тази седмица ще можете да видите света с други очи. Ако е възможно, си осигурете пътуване на място, което не сте посещавали. Сега е важно да преживеете нови емоции и да се докоснете до нещо ново и непознато. Имайте повече доверие на партньорите си и не проявявайте ревност.

Дева

През тази седмица можете да бъдете обзети от тъга по миналото. Тези чувства няма да ви помогнат с нищо. Радвайте се, че сте имали своите преживявания и не тъжете за нещо, което не може да се върне. Направете така, че да прекарате повече време навън - сред зеленина и чист въздух.

Везни

През тази седмица не закъснявайте с реализирането на идеите ви. Отваря се шанс да бъдете забелязани и оценени високо. Помислете добре, преди да се включите в ново начинание. Първо довършете текущите си задачи. През почивните дни отделете повече време за себе си.

Скорпион

През тази седмица не си правете излишни илюзии. Дайте си сметка с какво точно разполагате и преценете добре ресурсите си. Връзката ви може да бъде подложена на изпитание. Намерете в себе си сили да възродите отношенията си. Със сигурност ще се надскочите.

Любовно пожелание за 22 август според зодията

Стрелец

През тази седмица не си позволявайте прекалени съмнения в себе си. Способни сте да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Най-добре е да изпълнявате задачите си сами. Не се подлагайте на строги диети. Пазете здравето си.

Козирог

През тази седмица наблегнете повече на забавленията. Сега е моментът да се видите с всичките си приятели, които са ви липсвали дълго време. Можете да направите и общо пътуване заедно. Все пак внимавайте с алкохола. Бъдете отговорни шофьори.

Зодиите, които никога няма да имат пари

Водолей

През тази седмица ще добиете нов опит и умения. Някои от нещата може да ви уплашат, но със сигурност ще се справите и  има с какво да се гордеете. Не допускайте никакво съмнение в способностите ви. Знайте цената на труда ви.

Риби

През тази седмица ви предстоят някои промени. Ще ви е трудно да планирате стъпките си в близко бъдеще, но не губете надежда. Сега е много важно да си представяте положителния развой на нещата. Разнообразявайте деня си с дълги разходки, откривайте нови посоки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама