Хороскоп за тази седмица, 22-28 януари 2024


Хороскоп за тази седмица, 22-28 януари 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака тази седмица - 22-28 януари 2024, според зодията.

Овен

В началото на новата седмица е добро време за започването на нови дела, които отдавна сте планирали. Сега всичко ще върви с много късмет и като по вода. Използвайте ситуацията, за да наваксате пропуснатото време, в което дълго време не е имало движение по делата ви. Сега е важно да сте активни и последователни - ще важи правилото: "Ден година храни."

Телец

Седмицата е подходяща за решаването на въпроси, свързани с постигането на личните цели. Много е важно да не засягате отношения, в които участват представители на противоположния пол. В средата на периода ще имате възможност да увеличите доходите си сериозно. Това ще стане благодарение на чудесните ви отношения с подходящите хора.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22- 28 януари 2024

Близнаци

През тази седмица вашето сладкодумие и умение да убеждавате другите ще ви спечелят много съмишленици и ще донесат сериозни дивиденти. Важно е да помните, че с действията си ще дадете и някои обещания, които ще бъдат запомнени. Хората ще очакват да ги изпълните. Здравето ви ще зависи от това колко време прекарвате на чист въздух и в движение.

Рак 

През тази седмица дарът на предвидливостта и интуицията ще ви помогнат активно във всекидневието. Ще усетите от кого трябва да стоите настрана, въпреки направените комплименти и сладки обещания. В четвъртък е вероятно да срещнете хора, които ще се интересуват горещо от проблемите ви - бъдете внимателни с тях. В неделя ще е важно да запазите самообладание и сдържаност и да не се поддавате на провокации отвън. Тогава нервите ви може да са в излишък, направете всичко възможно, за да ги обуздаете.

Лъв 

През тази седмица бъдете търпеливи, така ще може да подходите философски към разплитането на кълбо от дребни проблеми. Обмислили сте почти всичко и втората половина на седмицата е подходящ момент да вземете окончателно решение. Ще имате нужда от дипломатичност и баланс. Не забравяйте, че бързането в този случай може да навреди. Не забравяйте за дома си, препоръчително е да отделите повече време за подреждане на нещата, да се отървете от ненужните  стари вещи и остарели отношения. В събота или неделя не отказвайте покана за парти, ще си изкарате страхотно.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 22-26 януари 2024

Дева

През тази седмица ще успеете да преодолеете подсъзнателните страхове и да разрешите проблем, който дълго време не ви е давал мира. В сряда не се страхувайте да бъдете открити и да приемете гледната точка на някой друг. По този начин ще можете по-лесно да общувате с важните за вас хора. В петък задължително излезте с приятели да се повеселите. Имате нужда да си поемете въздух. През почивните дни не гонете призраците от миналото, живейте тук и сега.

Везни

През тази седмица ще се уверите, че усилията, които полагате през последните седмици, си заслужават. Сега ще получите първите плодове от тях. Увереността в способностите ви ще нараства. Това обаче все още не означава, че сте готови изцяло да се посветите на новата дейност. Ще трябва да проявите търпение, преди да се посветите изцяло на нея. В петък може да назрее момент за решаването на важен въпрос в личния живот.

Скорпион 

През тази седмица най-накрая ще успеете да постигнете осезаем резултат в това, в което сте инвестирали толкова много усилия и в което сте вярвали толкова много. Настъпва време за най-решителните действия. Новите казуси и проекти ще имат много добри шансове за реализация. Въпреки заетостта в професионалната сфера, не трябва да оставяте битовите въпроси без необходимото внимание. Ще имате достатъчно енергия за всичко, включително за романтика и срещи с нови хора. Петък е един от най-щастливите дни от седмицата.

Вижте още: За тези зодии 2024 ще е повратна година

Стрелец 

Тази седмица ще можете да разчитате на подкрепата на човека до вас. Каквото и да ви измъчва, ще можете да споделите. Проблемът е, ако прецените, че нещо не е чак толкова важно за обсъждане. Това може да породи недоверие у любимия ви човек и да стане повод за ревност. Помислете добре дали не е време за разговор, в който да уточните границите на отношенията ви. Бъдете далновидни. През почивните дни обърнете повече внимание на физическата активност. Тя ще проясни мислите ви.

Козирог

Тази седмица ще е най-важно да контролирате емоциите си. Всичко излишно като чувства сега може да се отрази на здравето ви. Бройте до 100, преди да кажете нещо. Ако е нужно, изписвайте мислите на хартия, за да имате някакъв отдушник. Спортът и тичането са чудесни начини за разтоварване. В сряда отделете време да направите нещо за себе си, дори това да е един час, прекаран в любимото ви заведение. През почивните дни не си отказвайте глезене.

Водолей 

През тази седмица се опитайте да коригирате стила си на общуване. Хубаво е да помислите и върху приоритети си. Звездите ви съветват да посрещнете Новата година в нова компания, да забравите за грижите и проблемите и да си прекарате добре. Въпреки това си струва да запомните, че за да бъдете известни като отличен събеседник, изобщо не е нужно да говорите много, по-важно е да можете да слушате.

Риби

През тази седмица се заемете се с духовно развитие и самообразование. Може да се интересувате от нови идеи и хора. В края на седмицата ви очаква среща със стари приятели. Би било хубаво да ги изненадате с подаръци. Ще блестите с остроумие и красноречие, ще изразявате мислите си лесно и разбираемо. Очаквайте много комплименти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама