Хороскоп за тази седмица, 22-28 ноември


Хороскоп за тази седмица, 22-28 ноември
Снимка: iStock

Овен

Очаква ви седмица на множество възможности и вдъхновяващи перспективи. Във вторник ще получите обещаващи оферти, свързани с вашия бизнес. Не се страхувайте да поемете допълнителни отговорности и задачи. Съвсем скоро те може да се превърнат в нов източник на доходи за вас. Последните дни на работната седмица са успешни за срещи, участие в конференции и преговори. Вашите предложения ще бъдат добре приети и високо оценени. Личният живот е в застой, но това не означава нещо лошо.

Телец

Седмицата обещава да бъде успешна, но при условие, че спрете да се реете в облаците и осъзнаете реалните си възможности. Разчитайте на приятелите си да ви помогнат в понеделник, но се опитайте да не влизате в спорове. Във вторник е препоръчително да не казвате нищо излишно за себе си. Не забравяйте колко ценна може да бъде дадена информация, особено ако се използва срещу някого. През почивните дни се отдалечете от суетата на забързания градски живот.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-МЪДРИ

Близнаци

Седмицата ще бъде наситена с различни положителни събития. Очакват ви пътувания и срещи, които ще се отразят положително на служебното ви развитие. В средата на седмицата ще се радвате и на приятни събития в личен план. В петък не се колебайте да се доверите на интуицията си. Не спирайте да вярвате в мечтите си и те ще се сбъднат.

Рак

През тази седмица ще можете да зарадвате себе си и околните с изпълнението на вашите амбициозни планове. Предпазливостта и мъдростта ще ви бъдат полезни в понеделник, когато трябва да разрешите сериозен конфликт на работното място. Сега е време, в което да избягвате необмислените действия. Пазете от илюзии и манипулации. През втората половина на седмицата вдъхновението ви ще ви подскаже верния път. Отделете повече време и внимание на децата.

Лъв

Това е седмица, в която работните ви планове може да претърпят някои промени. Това не означава, че ще се случи нещо ново. Но от вас ще се изисква креативност и бърза реакция. В сряда ще може да си позволите да намалите темпото, а в четвъртък ще се радвате на първите плодове от усиления ви труд. През целия период ще се радвате на подкрепа от страна на партньора ви.

Дева

Тази седмица е вашият шанс да се включите в нечий активен творчески процес. Не се колебайте за участвате активно и да покажете на какво сте способни. Това може би е вашата възможност за развитие, която се дава броени пъти в живота. Оставете в миналото конфликтите с колеги, приятели и близки. Сега е време да започнете начисто. В четвъртък ще получите добра новина. Почивните дни търсете хармонията, не влизайте в спорове, не изяснявайте отношения.

Везни

Тази седмица ще имате възможност да отговорите на труден жизненоважен въпрос. Отговорът няма да ви се даде лесно, но ще се почувствате облекчени. Във вторник е възможен неочакван обрат в служебно отношение. В сряда и четвъртък преговорите с нови партньори ще бъдат успешни, възможни са и обещаващи лични познанства. Петък ще бъде активен и наситен със събития ден. Поемете умерен риск, за да умножите това, което имате. През почивните дни не се подавайте на емоциите по въпроси, свързани със семейството.

Скорпион

Седмицата обещава да бъде доста активна и продуктивна. Ако съумеете да се възползвате от обстоятелствата, ще имате шанс да постигнете много. Във вторник ще са ви необходими такива качества като дипломатичност и способност за намиране на компромис. Бъдете постоянни в отстояването на интересите си, особено в сряда. Не се страхувайте да промените живота си и да изпълните желанията си. През целия период обстановката в семейството ще бъде спокойна, затова ще можете да се отпуснете.

ТОВА СА НАЙ-СЕРИОЗНИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

През тази седмица успехът непременно ще дойде при вас, но ще трябва да положите малко усилия. Като начало – запретнете ръкави и спазвайте стриктно графика си. В сряда не разпилявайте енергията си за дреболии. В четвъртък говорете по-малко и работете повече. В петък някои проблеми, които ви притесняват от дълго време, ще бъдат решени. В събота ще имате възможността да си починете чудесно в приятна компания.

Козирог

През тази седмица най-важното за вас ще бъде да намирате обективна информация за въпросите, които ви вълнуват. Ще трябва много внимателно да подбирате източниците си. Това е период, в който да не отлагате изпълнението на идеите си за неопределено време. В личен план е добре да бъдете по-търпеливи. Партньорът ви има нужда от разбиране и утеха.

Водолей

Това е седмица, в която да наблегнете на работата си. Наваксайте всичко пропуснато и не бързайте да започвате нищо ново, преди да сте приключили с отминалите задачи. Във вторник си дайте малка почивка. Следвайте целите си, но не се претоварвайте, за да не прегорите. В петък ще научите добра новина, която ще ви вдъхнови. През почивните дни ще ви се случи любовна авантюра.

Риби

През тази седмица може да преживеете малки трудности. Нека тези препятствия ви вдъхновят, но не ви откажат от целите ви. Ще имате възможността да се докажете на ново поприще. В средата на седмицата ще имате късмет, който ще ви подскаже, че сте на прав път. В личния живот ще изживеете моменти на щастие. Връзката ви е в подем. Не забравяйте да изразите благодарността си към партньора ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама