Хороскоп за тази седмица, 23-29 януари 2023


Хороскоп за тази седмица, 23-29 януари 2023
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица се опитайте да бъдете положително настроени. Всеки има своята мъка и да се потопиш изцяло в нея - не е най-доброто решение. Бъдете иновативни, търсете изхода, хубавото - помогнете си с музика, рисуване или друго изкуство. Добре е да се погрижите и за физическата си форма. Правете дълги разходки, а защо не и записване на фитнес или друго занимание.

Телец 

За Телците седмицата ще донесе позитивна нагласа, която ще бъде свързана предимно с радостта от резултатите от предишни усилия. Успехът ви очаква в професионалното поприще под формата на израстване в кариерата или предложение за нова работа. Финансовото благополучие ще ви позволи да направите големи покупки или придобивки, да инвестирате част от средствата в обещаващи проекти. В личен план, ако проявите спокойствие, ще получите това, което искате. 

Вижте още: Тази зодия ще се къпе в пари през 2023

Близнаци

През тази седмица в живота ви може да се завърнат стари проблеми. Не се замисляйте прекалено, ако връзка с човек, с когото сте приключили се опита да се възроди. Добре си припомнете причините за разрива и не правете компромиси със себе си. Дайте си достатъчно часове сън и почивка, за да може да реагирате адекватно на предизвикателствата, които ви очакват.

Рак

Предстои период на активна интелектуална дейност, когато проблемите и задачите трябва да се решават въз основа на логика и интелигентност. Оставете емоциите на страна. Ключът към успеха в професионалната област ще бъде решителността и целенасочеността на действията ви. Не трябва да се поддавате на какъвто и да е натиск и да се страхувате от конфронтация - смело да поемате рискове. Същото важи и за личната сфера.

Лъв

За Лъвовете седмицата ще донесе професионални перспективи, възможност за започване на нов проект или бизнес, смяна на работата. Особено успешни ще бъдат онези от вас, които са склонни към сътрудничество и компромиси, готови са да споделят своя успех, идеи или постижения с партньорите си. Финансовите въпроси в настоящия период ще бъдат решени доста бързо и ефективно. Някои представители на знака може да се решат на такава важна стъпка като предложение за брак.

Дева

През тази седмица ще се сблъскате със ситуации, в които ще трябва да преосмислите много свои действия и тревоги. Сега ще имате шанса да се отървете от ненужното – от счупени вещи до остарели връзки и контакти. Някои от вас ще почувстват, че трябва да се погрижите за самочувствието си. Не се подценявайте, позволявайки на комплексите да съсипят живота ви.

Везни

През тази седмица са възможни конфронтации със съперници на професионалното поприще. Помислете добре дали си заслужава да платите цената, която се готвите да пожертвате. Бъдете внимателни и в личните отношения. Нестабилността на чувствата може да ви доведе до неразумни постъпки и решения. Бъдете много предпазливи във всичко, което правите.

Вижте още: Тази зодия ще разбере голяма тайна до края на януари 2023

Скорпион

През тази седмица предишният, доста напрегнат и нервен период, ще приключи. Сега ви очаква достойно материално възнаграждение за труда ви. Позволете си повече развлечения и дори малка, но пълноценна почивка. Тези дни не мислете за прекалено сериозни неща. Имате нужда от освободите съзнанието и мислите си от, за да навлезе в тях вдъхновението.

Стрелец

Стрелците също ще бъдат принудени да "намалят темпото", намалявайки темпото на живот до минимум. Стрелците се нуждаят от време, за да натрупат сили и вътрешни ресурси, да попълнят резервите на тялото с витамини и микроелементи, тъй като им предстои важна работа, свързана както с професионалната сфера, така и със семейните грижи. В близко бъдеще ще трябва да положите много усилия за нови проекти, които ще ви принудят да правите чести пътувания и движения, да организирате бизнес срещи, да подготвяте документи и да поемате повишена отговорност.

Козирог

Седмицата ще ви зарадва с нови финансови перспективи, които имат всички възможности да се превърнат в устойчив успех. Разбира се, това ще изисква прилично количество усилия, но вие сте способни на чудеса. Самостоятелните представители на знака ще имат много възможности за срещи и богат избор на партньори, с които да продължат живота си. Бъдете щедри!

Водолей

През тази седмица ще се потопите в емоции, свързани с хора и отношения от миналото. Неочакваните срещи с хора, които отдавна не са част от настоящата ви среда, ще ви накарат да изпитате отново отдавна отминали чувства, да се пренесете мислено във времена, когато животът е протичал по различен начин и е бил свързан с други хора. Добре е да сте наясно, че е невъзможно да се върне миналото, а временният прилив на емоции е краткотраен и няма да ви е от полза, ако продължи прекалено дълго.

Риби

Седмицата за Рибите ще започне с намаляване на мотивацията в професионалната сфера. Възможно е да бъдете обзети от скука. Опитайте се да фокусирате вниманието си върху други неща и да наблегнете на рутинни действия. Сега е важно да си позволите повече удоволствия и забавления. Мислете за себе си и по-малко за това какво другите мислят за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама