Хороскоп за тази седмица, 25-31 юли


Хороскоп за тази седмица, 25-31 юли
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица вярвайте на интуицията си. Колкото и добро да е предложението, което ще получите, ако вътрешният ви глас ви подсказва, че нещо не е наред - не го приемайте. В средата на периода бъдете внимателни при шофиране, пресичане и движението на улицата. Времето ще ви срещне и с ваши стари приятели. През почивните дни посветете повече време на занимания, свързани с изкуството. 

Телец

През тази седмица ви очакват много шансове да повишите доходите си. Това може да ви коства много от свободното време, но вие сами трябва да решите дали да направите тази жертва. Истината е, че вложените усилия сега ще ви се отплатят многократно в бъдеще. В личен план очаквайте промени към добро. Вашите усилия за хармония ще бъдат възнаградени.

Близнаци

През тази седмица ще постигнете спокойствието и хармонията, за които отдавна мечтаете. Ако сте в почивка, не допускайте да се занимавате или да мислите за работа. Опитайте се да се захванете с хоби, което отдавна пренебрегвате, но само ако не ви натоварва психически. Водните процедури ще се отразят повече от добре на духа и на тялото ви.

Дневен хороскоп за 25 юли

Рак

През тази седмица ви очакват много препятствия. С някои от тях ще се сблъскате за първи път. Нормално е да бъдете уплашени, но не се оставяйте на страха. Направете първата крачка и от там вече ще ви е много по-лесно да се справите с останалите проблеми. Ще имате и помощта на половинката си, което много ще ви улесни. 

Лъв

През тази седмица ще се радвате на спокойствие, но това не е повод да си търсите нови. Намерете време да се видите с приятели, да наваксате пропуснатото време през годините. В средата на седмицата ви очаква добра новина. През почивните дни си изберете нова дестинация, за да си създадете нови спомени. Не забравяйте за романтиката. 

Дева

През тази седмица ще изживеете моменти на облекчение. Нещо, което много ви е тежало, ще отпадне от плещите ви. Ще намерите човек - ценен слушател, който ще ви предложи рамото си. Бъдете сигурни, че може да излеете душата си. Ще получите увереност в правотата си, но най-вече ще усетите подем и свобода да продължите по един нов път. 

Везни

През тази седмица ви очакват много нови приключения. Ако сте в отпуск, прекарвайте времето си, както прецените за добре. Важно е да спазвате правилата за безопасност, особено ако става въпрос за плуване. Не подценявайте важността на хидратирането на тялото - пийте достатъчно течности и се пазете от силното слънце. Уважавайте душата и тялото си. 

Скорпион

През тази седмица бъдете верни на себе си. Някой ще се опита да ви въвлече в неприятна игра и да ви манипулира. Проверявайте много добре условията за участие за всичко, което ви предстои. В личен план не правете гръмки изказвания. Това може да породи възникването на напълно излишни проблеми. В почивните дни не излизайте по време на горещините, проверявайте кръвното си. 

Най-непоносимите мъже са от тези зодии

Стрелец

През тази седмица към вас може да се върнат някои забравени спомени от миналото. Не бързайте да съжалявате или да изпадате в меланхолия. Дайте си време, за да преживеете нещата, но бързо се върнете в настоящето, за да погледнете в бъдещето. Много скоро в живота ви ще се появи човек, който няма да ви остави време да мислите за тъжни неща. 

Козирог

През тази седмица може да бъдат разкрити някои ваши тайни. Преценете добре как да реагирате. Отричането на неща, които са били факт, обикновено само усложняват нещата. Бъдете честни и ако смятате за необходимо обяснете постъпките си. Може би е добре да се замислите за реванш. 

Водолей

През тази седмица не се захващайте с тежка работа. Горещините ви влияят и е нормално да се чувствате уморени и без много сили. Пийте много течности, не излизайте в горещото време. Спазвайте хранителен режим, богат на плодове и зеленчуци, избягвайте захарта. През почивните дни си подарете пътуване. 

Август ще донесе голямо щастие на тези зодии

Риби

Тази седмица не търсете помощ от другите. Напълно сте способни да се справите сами. Нещо повече - чуждата помощ в този момент може да промени коренно нещата, а отговорните да сте вие. В любовен план ще изживеете много нови моменти. Дайте воля на фантазиите и на желанията си. В края на седмицата си подарете пътуване  - не оставайте в града. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама