Хороскоп за тази седмица, 26 декември 2022- 1 януари 2023


Хороскоп за тази седмица, 26 декември 2022- 1 януари 2023
Снимка: iStock

Овен

Ако успеете да потиснете прекомерния скептицизъм и предпазливост в себе си, нещата ще вървят гладко и ще прекарате празничните дни в страхотно настроение. Вслушвайте се повече в интуицията си. Любим човек ще ви подготви приятна изненада. Вие също помислете за подаръка предварително. Ще посрещнете Нова година в шумна и весела компания.

Телец

Последната седмица на годината ще ви донесе успех в професионалната сфера и бизнеса. Очаква ви много работа. Бъдете обективни, но се въздържайте от критика. Изобретателността при решаването на парични проблеми също няма да бъде излишна. До края на седмицата се опитайте да освободите повече време, за да внесете блясък и красота и да посрещнете подобаващо 2023.

Близнаци

Настъпва вълшебно време, когато мечтите се сбъдват, светлините трептят и се раздават подаръци. И под елхата ще намерите нещо неочаквано и приятно. Звездите ви обещават романтична среща в навечерието на Нова година в компанията на любим човек, който е готов да ви зарадва, разсмее и вдъхнови. Очаква ви весела компания от приятели и страхотно изкарване на празниците.

Рак

През тази седмица се опитайте да коригирате стила си на общуване. Хубаво е да помислите и върху приоритети си. Звездите ви съветват да посрещнете Новата година в нова компания, да забравите за грижите и проблемите и да си прекарате добре. Въпреки това си струва да запомните, че за да бъдете известни като отличен събеседник, изобщо не е нужно да говорите много, по-важно е да можете да слушате.

Лъв

През тази седмица се заемете се с духовно развитие и самообразование. Може да се интересувате от нови идеи и хора. В края на седмицата ви очаква среща със стари приятели. Би било хубаво да ги изненадате с подаръци. Ще блестите с остроумие и красноречие, ще изразявате мислите си лесно и разбираемо. Очаквайте много комплименти.

Дева

В началото на седмицата може да ви се стоварят много грижи. Но колкото повече безкористна подкрепа оказвате на нуждаещите се, толкова по-положителни ще бъдат промените в живота ви. Организирайте прекрасно новогодишно парти. Все пак помислете за себе си и не пренебрегвайте нуждите си заради другите. Не забравяйте да си намислите желания в новогодишната нощ.

Везни

Опитайте се да бъдете нежни и толерантни през тази седмица. Сряда е подходящ ден за започване на нови важни неща, решаване на проблеми в сферата на партньорството. В живота ви идва нов етап, така че не се страхувайте да промените нещо. Празнувайте Нова година не по навик, а по начина, по който искате. Бъдете максимално практични. Вашата мечта ще изисква сериозни усилия от вас, за да я осъществите.

Скорпион

Всички ваши проекти и дейности през тази седмица ще бъдат успешни. В началото на седмицата е възможно важно пътуване, откриващо нови перспективи. Моментът е добър да промените посоката и да направите правилния избор. Самоувереността ще ви позволи да постигнете това, което искате. Ще посрещнете 2023 в отлична компания и ще се почувствате леко и спокойно. 

Стрелец

През тази седмица творчеството ще ви помогне да се справите с проблемите преди Новата година, особено ако не се срамувате да го покажете на близките си. Интуицията ви ще играе голяма роля сега. Очаквайте подкрепа от най-неподозирана страна. Вярвайте в доброто развитие на нещата и то непременно ще се случи. 

Козирог

През тази седмица не пренебрегвайте малките неща, решението на привидно незначителни проблеми може да даде неочакван положителен резултат. Струва си да обмислите всичко добре, особено ако сте решили да се заемете със събирането на много хора на едно място. Не се товарете с всички отговорности, а просто разпределете задачите. Очаква ви невероятен празник!

Водолей

Тази седмица ще ви донесе усещане за вътрешна свобода. Активно се придвижвайте към планираната цел, партньорите ще ви помогнат и подкрепят. Ако сте решили и обмислили всичко, то тази седмица е благоприятна за важни промени в живота. Просто не поемайте няколко задачи наведнъж. Четвъртък заплашва да ви разстрои с дребни неприятности, не се поддавайте на емоциите. В петък наблегнете на подготовката за празника.

Риби

През тази седмица на работа ще трябва да се занимавате с книжа, документи и други досадни, но необходими неща. Може да почувствате известна нестабилност, да усетите, че сте недоволни, но няма да откриете веднага причината за това. Това емоционално напрежение ще изчезне до сряда. Тогава може да се отдадете на мисли за подаръци, тоалети и празнична трапеза. Възможно е под звъна на часовника да намерите нова любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама