Хороскоп за тази седмица, 28 ноември - 4 декември


Хороскоп за тази седмица, 28 ноември - 4 декември
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще трябва да призовете своята мъдрост и търпение и животът ще ви угоди. Ще разберете, че всичко, което сте направили, е било своевременно и правилно. Очакват ви любов, късмет, разбирателство и хармония. Старите мечти се сбъдват, смелите планове се реализират. Започвате много успешен период.

Телец

През тази седмица действайте на принципа на любовта и състраданието. Незабавната печалба не е толкова важна, колкото спокойствието. Възползвайте се максимално от нова информация. Погледнете към този огромен и прекрасен свят с нови очи. Препоръчително е да заобиколите конфликтната ситуация в петък, доверете се на интуицията си. През почивните дни създайте уют и ред у дома, опитайте се да запазите мира в семейството.

Близнаци

Седмицата ще допринесе за успех в бизнеса, ако, разбира се, сте готови за трудови подвизи. Напредването в кариерата вече до голяма степен ще зависи само от вас. В личния си живот се опитайте да не позволявате на изкушенията да ви завладеят, отдръпнете се навреме или насочете вниманието си към нещо друго. Бъдете внимателни и не вземайте прибързани решения. Дипломатичност и чар - това са качествата, които ще ви помогнат да преодолеете всякакви препятствия.

Седмичен любовен хороскоп за 28 ноември - 2 декември 2022

Рак

През тази седмица може дори да ви се наложи да се скриете от вълната предложения, които внезапно ще ви връхлетят. Ще трябва да се потрудите, за да съблюдавате собствените си интереси и да не обидите никого. Важно е да се съсредоточите и да имате време за изпълнение на плановете. Четвъртък е благоприятен за приятелски срещи. Неделя е добър ден за срещи.

Лъв

През тази седмица без много колебания реализирайте своите планове и необичайни идеи. Ситуацията може да допринесе за вземането на сериозни и отговорни решения. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите на колегите. Опитайте се да преразгледате отношенията си с близките, може да сте станали твърде сприхави и критични. Най-благоприятният ден за вас ще бъде събота, неблагоприятен - четвъртък.

Дева

През първата половина на седмицата събитията ще протичат гладко и спокойно - както в работата, така и у дома. Ако има малка кавга, тогава тя със сигурност ще утихне сама. Но втората половина на периода може да бъде хаотична и пълна със стрес. Не се препоръчва да поемате рискове, можете да загубите много. Опитайте се да избягвате конфликти в работата. В петък може да получите интересни и перспективни бизнес предложения.

Везни

Когато една груба дума е на път да излезе от устата ви, помислете за възможните последствия. Само вашата издръжливост може да поддържа събитията и отношенията в мирна посока. В сряда ще можете да превърнете неблагоприятната ситуация в полезна за себе си, ако си дадете труда да подходите с повече спокойствие. В петък може да ви посетят нови оригинални идеи. През почивните дни очаквайте промени в личния живот.

Скорпион

През тази седмица ще имате добра възможност да повишите самочувствието си. Сега дори недоброжелателите ви ще отбележат отличните ви бизнес качества. Късметът ще ви съпътства, както в кариерата, така и в любовта. Вярно е, че за да постигнете целта, ще трябва да се откажете от някои навици, но всяко усилие ще си заслужава.

Зодиите с нова любов през декември 2022

Стрелец

Тази седмица ще ви дари с изобилие от възможности. Едва ли ще успеете обаче да се възползвате от всички тях. Работата заплашва да отнеме сериозен дял от времето ви и да ви отнеме много енергия. Не забравяйте за почивката, за да не паднете от умора. През почивните дни се опитайте да не се въвличате в конфликтна ситуация със семейството си.

Козирог

Искате ли промяна към по-добро? В такъв случай не отлагайте решаването на проблемите. Вдъхнете живот на идеите си. Четвъртък заплашва да донесе объркване. Предстои разразяването на бурна дискусия. Изчакайте, докато бурята утихне и вие ще имате последната дума. Само така вашето предложение ще получи желаната подкрепа. През почивните дни отделете внимание на семейството ви и нищо друго.

Водолей

Тази седмица може да направите пробив към нови висоти в кариерата. Помощта на приятели или просто познати ще бъде много важна за вас. В сряда се съсредоточете върху работата. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към незначителните недостатъци на другите, в противен случай постоянната ви придирчивост може да развали важни отношения. В личния ви живот ви очаква затишие или почивка.

Риби

Предстои ви благоприятен период, но само ако вие самите положите усилия. Сега не трябва да предявявате претенции, рискувате да обидите близки и важни за вас хора. В семейните отношения всичко ще бъде изключително успешно. Повярвайте на инстинктите си и им се доверете, що се отнася до дейност свързана с творчество. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама