Хороскоп за тази седмица, 29 май - 4 юни 2023


Хороскоп за тази седмица, 29 май - 4 юни 2023
Снимка: iStock

Овен

Това е седмица, в която много да вярвате на собствените си сили. Недоброжелатели могат да се опитат да ви демотивират. Не го позволявайте. Не обръщайте внимание и на "лошите" знаци. Всичко може да се получи точно, както вие го искате. Просто не спирайте да вървите към целта си.

Телец

Тази седмица ще е много натоварена. Ще се опитате да сте навсякъде и да изпълните всичките си задачи, но това просто няма да е възможно. Ще се наложи да отделите приоритети, които да ви помогнат да поддържате баланса. Бъдете внимателни и към здравето си, защото рискувате да се преуморите. Не правете компромиси с часовете сън и здравословната храна.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 29 май - 2 юни 2023

Близнаци

През тази седмица очаквайте неочакваното. Плановете ви няма да се реализират по начина, по който сте очаквали. Опитайте се да подредите прироитети си по такъв начин, че да могат да бъдат изпълнени. В средата на седмицата ще имате време за кратък отдих. Помислете добре за това в каква посока бихте искали да се развивате професионално, за да не пропуснете момента.

Рак

Това е седмица, в която ще получите предложение, на което ще е трудно да откажете. Помислете добре какво би могло да ви донесе то. Проверете добре за подводни камъни. Не забравяйте, че не всичко, което блести, е злато. В сряда ще получите добра новина. В четвъртък бъдете внимателни по пътищата. През почивните дни не пропускайте да се повеселите.

Лъв

Това е седмица, в която ще имате предимство пред другите. Важна информация ще достигне преди другите и това ще ви позволи да планирате действията си внимателно. Най-важното е да не сте прекалено самоуверени. Не споделяйте намеренията си с никого, това може да ви накара да загубите предимството си.

Вижте още: Любовен хороскоп за всяка зодия за лято 2023

Дева

През тази седмица ви очаква бурно развитие на ваше приятелство. Чувства, които дълго време сте крили и потушавали, сега ще излязат наяве. Не се страхувайте от тях, а им дайте шанс да се проявят по най-благороден начин. В сряда и четвъртък ви очакват приятни моменти с ваши близки хора. През почивните дни ще са успешни всички дейности, свързани с кулинарията.

Везни

Тази седмица ще може да се уверите в своята правота. Това ще ви даде сериозно предимство пред останалите, но трябва да внимавате как ще го използвате. Ако не се възгордеете от ситуацията, в която се намирате, ще имате много повече шансове за успех. В края на седмицата може да спечелите ценен съмишленик. През почивните дни обърнете внимание на родителите си.

Скорпион

През тази седмица е добре да установите строги правила на общуване и работа. Направете график, но и поискайте мнението на останалите. Допустими са леки компромиси, но все пак спазвайте границите, в които искате да се развива дейността ви. В четвъртък може да преживеете лек срив - не се отчайвайте, а изчакайте да отмине. През почивните дни не се изкушавайте да се занимаете със служебни въпроси.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за юни 2023

Стрелец

Това е седмица, в която да сте по-сдържани. Имате прекрасни идеи, но за момента е добре да ги държите в тайна, особено що се отнася до служебните ви ангажименти. Необходимо е да мине още време, в което да узреят замислите ви и да бъдат представени пред публика. Вторник ще е ден за битки- тогава трябва да сте максимално съсредоточени. Съществува риск от манипулация и трябва много да внимавате да не бъдете въвлечени в интриги.

Козирог

Тази седмица е добро време за решаване на въпроси, свързани с личния ви живот. Помнете, че не сте длъжни да давате сметка и обяснения на никого и да живеете, както на вас ви харесва. Не ставайте роби на стереотипи и сплетни. Чувството за вина не води до нищо добро. Настройте се за приятни и романтични срещи и преживявания. Оптимизмът лесно ще вземе превес над тъжните мисли, ако му дадете шанс. През почивните дни не оставайте пасивни. Подарете си разходка сред природата - най-добре в компанията на приятели и любими хора.

Водолей

През тази седмица не действате прибързано. Много от нещата, които ви предстоят, ще се нуждаят от висока доза търпение и дисциплина. В средата на периода ще може да си отдъхнете, но бъдете предпазливи с нови хора. Някой ще се опита да ви ухажва, но намеренията му не са искрени. Заложете на старите приятелства и засега не се впускайте в нови отношения.

Риби

Това е седмица за покоряването на професионални върхове. Не се съсредоточавайте върху трудностите, а върху това, което сте постигнали. Ще се наложи да работите извънредно, но моментът е такъв и ще трябва да го направите. В средата на периода бъдете готови за първите резултати от труда ви. Най-ценното, което ще спечелите сега, е вашият опит, който ще ви служи вярно в бъдеще. В края на седмицата отделете време за личния си живот. Партньорът ви има нужда от внимание, а вие - от любовта му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама